نمای فریم لس

Frameless System

 

 نوعی دیگر از نماهای شیشه ای ساختمان ، نمای فریم لس میباشد . نمای فریم لس یه طور کلی به طیف های متنوعی تقسیم بندی میشود . شالوده و یا کانسپت اصلی این نوع نماهای شیشه ای ، ایجاد سطح گسترده ای از نمای شیشه ای بدون استفاده ( و یا با کمترین استفاده ) از پروفیل های فلزی در نمای بیرونی ساختمان است .  

بسته به نوع  سیستم مورد استفاده ،  سازه  اصلی نمای فریم لس  میتواند از آهن ، چوب و آلومینیوم (  و یا ترکیب آنها )  تشکیل گردد ، که پس از تشکیل سازه اصلی میتوان از شیشه و یا سایر متریال های غالبا شفاف ( مثل شیشه ) برای پر کردن فضای داخلی سازه اصلی بهره برد.

نمای فریم لس در اصطلاح لغوی به معنای نمای فاقد فریم میباشد ولی در بحث کاربردی به نماهایی گفته میشود که در نمای بیرونی ساختمان هیچگونه پروفیلی دیده نشود و یا کمترین میزان استفاده از پروفیل جهت نگهدارنگی شیشه ها در داخل قاب ها ، مورد استفاده قرار بگیرد .

 دید داخلی سازه اصلی نمای فریم لس مانند سایر نماهای کرتن وال ( با مقطع لامل ) است ولی با توجه به یکدستی دید شیشه ها در نمای بیرونی نمای فریم لس ، این نوع نماها مورد استقبال طراحان و کارفرمایان پروژه های ساختمانی قرارگرفته است .

 

 در ادامه  این بحث به معرفی انواع  نمای فریم لس می پردازیم.

 

معرفی کلی سیستم نمای کرتین وال فریم لس – یوچنلی

یکی از زیرشاخه های اصلی نمای کرتین وال نمای کرتین وال فریم لس – یوچنلی میباشد . در این سیستم از پروفیل های آلومینیومی تولید شده به روش اکسترودی ( با مقاطع و ابعاد مختلف ، بسته به ارتفاع و بارهای وارده بر نما )  استفاده میگردد که به صورت  عمودی و افقی جهت ایجاد سازه اصلی نمای فریم لس مورد استفاده  قرار میگیرد .

 

نحوه اجرای نمای فریم لس  – یو چنل

 نحوه اجرای نمای فریم لس به سازه اصلی  به مانند سایر نماهای شیشه ای استاندارد به روش پیچ و مهره ای میباشد که اصولا با استفاده از  نبشی و براکت ( دارای سوراخ لوبیایی ) و پیچ و مهره و واشر فنری به سازه اصلی ساختمان متصل میگردد . این نوع اتصال دارای  قابلیت دفع مخاطرات مربوط به زلزله و تکانه های ناشی از تحرکات انی ساختمان میباشد .

همانند دیگر پروفیل‌های آلومینیومی، در رنگ‌آمیزی پروفیل‌های مربوط به این نوع نمای شیشه‌ای نیز می‌توان از دامنه وسیعی از رنگ‌ها استفاده کرد. این رنگ‌ها شامل رنگ‌های پودری الکترواستاتیک، دکورال و آنادایز هستند.

علاوه بر این، شیشه‌های به کار رفته در این نوع نمای شیشه‌ای باید حداقل به صورت سکوریت طراحی شوند. این شیشه‌ها با استفاده از اسپیسرهایی به نام یو چنل (که به دو دسته گسسته و پیوسته تقسیم می‌شوند) و چسب‌های سیلیکون استراکچرال مخصوص، به صورت دوجداره تولید می‌شوند.

پس از آماده سازی شیشه های نمای فریم لس یوچنلی ،  جهت نصب آنها بر روی قاب های آلومینیومی از پروفیل آلومینیوم به نام فیکسچر شیشه استفاده می شود ، بدین صورت که فیکسچر برروی نوک دماغه پروفیل عمودی یا افقی کرتن وال پیج می شود و لبه آن در داخل پوچنل (که درون شیشه ۲ جداره است) گیردار می گردد و پس از آن لاستیک  مخصوص ( و چسب سیلیکونی انتی یو وی ) با عرض 20 میلیمترجهت فینیشینگ و اب بندی مورد استفاده قرار میگیرد   .

 در این سیستم هیج گونه درپوش و یا نگهدارنده ای  از بیرون بر روی فریم لس  استفاده نمی شود و فقط چسب سیلیکونی انتی یو وی ( با عرض 20 میلیمتر ) از بیرون نما در فواصل بین شیشه ها قابل رویت خواهد بود .

نمای شیشه ای کرتین وال فریملس - یو چنل
نمای شیشه ای کرتین وال فریملس – یو چنل

مزایای نمای فریم لس – یوچنلی

 از مزایای نمای فریم لس – یوچنلی میتوان به ایجاد سطح گسترده ای از شیشه در سطح نمای خارجی نمای ساختمان اشاره نمود که باعث ایجاد حس یکپارچگی شیشه ای در نمای ساختمان میگردد .

به صورت تیتر وار میتوان به موارد زیر در مورد مزایای نمای فریم لس ( با مقاطع آلومنیومی لامل ) اشاره نمود .

1- ایجاد سطحی گسترده و تقریبا یکدست از شیشه در نمای ساختمان

2- ایجاد سازه ای مفصلی که در برابر تکانه های انی ساختمان تا حدود زیادی مقاوم است

3- ایجاد جلوه ای زیبا ، منحصر بفرد و مدرن در نمای ساختمان

4- سبکی سازه و در عین حال استحکام مناسب

5- عایق صوتی و حرارتی

 

معایب نمای فریم لس – یوچنلی

 از معایب قابل ذکر در نمای فریم لس – یوچنلی میتوان به مواردی نظیر فقدان بادخور قابل ملاحظه بین شیشه های و فیکسرهای نگهدارنده شیشه در نمای فریم لس – یوچنلی و در نتیجه احتمال شکست شیشه ها در نما اشاره نمود .

همچنین با توجه به اینکه چسب سیلیکونی پایانی که در فواصل ( غالبا 20 میلیمتری ) شیشه ها توسط ابزار دستی زده میشود ، در صورت عدم اجرا و پرداخت مناسب ، زیبایی نمای فریم لس زیر سوال خواهد بود .

در پایان میتوان گفت مهمترین نکته در اجرای نمای فریم لس – یوچنلی ، استفاده از چسب های با قابلیت کشسانی و چسبندگی بالا و مقاوم در برابر شرایط جوی مختلف میباشد .

 

اهمیت استفاه از چسب های مناسب در نمای فریم لس – یوچنلی

 همانطور که در دیتیل نمای فریم لس – یوچنلی دیده میشود ، شیشه لایه بیرونی فقط و فقط توسط چسب مورد بحث به سازه اصلی نمای فریم لس – یوچنلی وصل شده است  و به همین دلیل استفاده از چسب مناسب در 2 جداره سازی شیشه های نمای فریم لس – یوچنلی دارای درجه بالایی از اهمیت میباشد .

 

سیستم و اجرای کرتین وال فریم لس – استپ یونیت

نوعی دیگر از زیرشاخه های نمای کرتین وال ، سیستم نمای فریم لس – استپ یونیت است که در ان مانند سایر سازه های نمای کرتین وال ( با مقاطع لامل )  ، از پروفیل آلومنیومی تولید شده به روش اکسترودی جهت ایجاد شبکه آلومنیومی به عنوان سازه اصلی استفاده میگردد .

پس از اتصال سازه الومنیومی نمای فریم لس – استپ یونیت به سازه اصلی ساختمان ، به وسیله براکت و نبشی ( با 2 سوراخ لوبیایی ) و پیچ و مهره و واشر فنری که روش نصب اصولی سازه نمای فریم لس – استپ یونیت به سازه اصلی ساختمان میباشد ، شیشه های 2 جداره استپ یونیت تهیه شده ، توسط چسب های سیلیکونی مخصوص با توان کشش و چسبندگی و مقاوم در برابر شرایط جوی مختلف ، بر روی قابهای تهیه شده از پروفیل الومنیومی چسبانیده میشود .

 پس از اماده سازی و اسمبل شیشه ها در داخل قاب ها ، این قاب ها در داخل سازه اصلی نمای فریم لس – استپ یونیت با پیچ و یا پرچ نصب میگردد .

در اجرای نمای فریم لس ، در صورت استفاده از چسب های با کیفیت بالا جهت چسبانیدن شیشه های استپ یونیت بر روی قاب های آلومنیومی ، سیستم نمای فریم لس – استپ یونیت یکی از  مقاوم ترین و زیباترین سیستم های نمای فریم لس را به دست میدهد .

سیستم فریم لس استپ یونیت
سیستم فریم لس استپ یونیت

سیستم نمای فریم لس – استپ یونیت

نوعی دیگر از زیرشاخه های نمای کرتین وال ، سیستم نمای فریم لس – استپ یونیت است که در آن مانند سایر سازه های نمای کرتین وال ، از پروفیل آلومنیومی تولید شده به روش اکسترودی جهت ایجاد شبکه الومنیومی به عنوان سازه اصلی استفاده میگردد .

 پس از اتصال سازه آلومنیومی نمای فریم لس – استپ یونیت به سازه اصلی ساختمان ، به وسیله براکت و نبشی ( با 2 سوراخ لوبیایی ) و پیچ و مهره و واشر فنری که روش نصب اصولی سازه نمای فریم لس – استپ یونیت به سازه اصلی ساختمان میباشد ، شیشه های 2 جداره استپ یونیت تهیه شده ، توسط چسب های سیلیکونی مخصوص با توان کشش و چسبندگی و مقاوم در برابر شرایط جوی مختلف ، بر روی قابهای تهیه شده از پروفیل الومنیومی چسبانیده میشود .

پس از آماده سازی و اسمبل شیشه ها در داخل قاب ها ، این قاب ها در داخل سازه اصلی نمای فریم لس – استپ یونیت با پیچ و یا پرچ نصب میگردد  در صورت استفاده از چسب های با کیفیت بالا جهت چسبانیده شدن شیشه های استپ یونیت بر روی قاب های الومنیومی ، سیستم نمای فریم لس – استپ یونیت یکی از  مقاوم ترین و زیباترین سیستم های نمای فریم لس را به دست میدهد .

شاید بتوان گفت تنها نقطه ضعف نمای فریم لس – استپ یونیت میزان بالای مصرف پروفیل در هر مربع و به طبع آن هزینه بالای هر متر مربع  نمای فریم لس – استپ یونیت در نمای ساختمان ها میباشد ..

 

سیستم ساخت نمای فریم لس با زیر سازی آهنی

 یکی دیگر از سیستم های نماهای شیشه ای سیستم نمای فریم لس با زیرسازی آهنی است که در این سیستم غالبا از پروفیل های آهنی با ابعاد 40*40 میلیمتر و 40*20 میلیمتر برای ایجاده سازه اصلی ( به صورت اتصال جوشی )  نمای فریم لس استفاده میگردد .

 پس از ان با پروفیل های آلومینیومی اکسترودی جهت ساخت فریم های آلومینیومی استفاده میگردد که عمدتا به صورت دایکاستی اسمبل میشود . ( اساسا سیستم نمای فریم لس با زیرسازی آهنی نوعی  اقتباس ناشیانه  از سیستم های نمای فریم لس 2 کاسته میباشد که پروفیل الومنیومی سازه اصلی با پروفیل آهنی جایگزین شده است  ) .

 پس از قرار گرفتن شیشه های دوجداره و یا تک جداره در داخل قاب های الومنیومی و انجام عملیات  اب بند و هوا بند نمودن فریم ،  یونیت اسمبل شده همراه با شیشه در داخل شبکه اهنی  که از قبل ایجاد شده ، توسط پیچ و یا پرچ  نصب میگردد .

فریم لس و زیرسازی آهنی
فریم لس با زیرسازی آهنی

 از مزایای این سیستم نمای فریم لس با زیرسازی اهنی میتوان به قیمت مناسب آن اشاره نمود همچنین عمده ایراد این سیستم  آب بندی و هوابندی نامناسب به خصوص در مناطق شمالی کشور است . همچنین پروفیل های اهنی زیرسازی در نمای فریم لس با زیرسازی اهنی که از داخل نمای ساختمان قابلیت رویت است را میتوان با درپوش الومنیومی از داخل کاور نمود .

سیستم نمای فریم لس  یوچنلی   – رینفرس ( تقویت شده با فولاد )

یکی دیگر از انواع نمای فریم لس که با اهداف خاصی طراحی ، تولید و اجرا میگردد ، نمای فریم لس یوچنلی – رینفرس میباشد که به جهت جزییات خاص پروفیل ها ، دیتیل و موارد اجرا  منحصر بفرد میباشد .

 

محل کاربرد ، اجرا و نصب نمای فریم لس – رینفرس

سیستم نمای فریم لس – رینفرس عموما در جاهایی بکار برده میشود که امکان استفاده از سیستم نمای فریم لس عادی وجود نداشته باشد  .به طور دقیق تر میتوان گفت که   سیستم نمای فریم لس – رینفرس  به طور اخص در نمای ساختمانهایی به کار میرود که طراحی نما علاوه بر تاکید بر  عدم رویت فریم در نمای بیرونی شیشه ای  و استفاده از شیشه های با ابعاد بزرگ ،  از لحاظ سازه ای نیز ارتفاع فواصل سقف ها از حالات عادی –  3 الی 4 متر )  بیشتر است ( مثل نمای ووید ها در ساختمان ویلایی ، تجاری و  … و یا ساختمان ها با ارتفاع سقف بیش از 5 متر ) .

دیتیل فریم لس رینفرس یو چنل
دیتیل فریم لس رینفرس یو چنل

تفاوت های نمای رینفرس با سایر نمای های فریم لس

اصلی ترین تفاوت سیستم نمای فریم لس رینفرس با سایر نماهای فریم لس ، استحکام سازه ای بسیار مناسب این سیستم میباشد . با توجه به طراحی در نظر گرفته شده توسط معمار پروژه ، زیرسازی نمای فریم لس – یوچنلی از ایجاد شبکه فلزی با استفاده از آی – پی با سایزهای مختلف و یا قوطی آهنی با ضخامت های مختلف اجرا میگردد .

 سپس از پروفیل های آلومنیومی تولید شده به روش اکستروی ، جهت کاور قسمت های داخلی و بیرونی شبکه آهنی ایجاد شده استفاده میگردد که با پیچ و البته با قرارداد حایل دی الکتریک ( در فضای بین آهن و الومینیوم ) کار ایجاد سازه اصلی نمای فریم لس – یوچنلی به اتمام میرسد .

 

شیشه مورد استفاده و جزئیات اجرای نمای فریم لس – یوچنلی – رینفرس

میتوان از شیشه های 2 و 3 جداره و به صورت سکوریت و لمینیت و با ضخامت های مختلفی در نمای فریم لس – رینفرس استفاده نمود . این نوع نما با توجه به استفاده از آی – پی و قوطی های با استحکا م بالا در زیرسازی ، ممان اینرسی سازه ای بالایی ایجاد کرده و تحمل بالایی برای غلبه و دفع بارهای وارده بر نمای فریم لس را ایجاد مینماید .

 تفاوت قابل ذکر دیگری که نمای فریم لس  یوچنلی – رینفرس با سایر  انواع نماهای فریم لس دارد در ابعاد پروفیل های مورد استفاده در این سیستم است . بدین صورت که در نمای فریم لس – یوچنلی عادی معمولا رخ پروفیل های نمای فریم لس از داخل ساختمان 50 میلیمتر بوده ، در حالیکه رخ پروفیل های نمای فریم لس – رینفرس  در نمای داخلی  65 و 75 میلیمتر میباشد .

در نمای فریم لس یوچنلی  – رینفرس ، شیشه ها معمولا  به صورت 2 جداره که هر 2 لایه با استفاده از عملیات حرارتی سکوریت شده باشد ، مورد استفاده قرار میگیرد که معمولا با استفاده از 2 نوع یوچنل پیوسته و یا گسسته و با چسبهای سیلیکونی که قابلیت چسبندگی – استحکام و ارتجاعی بسیار بالایی را دارند ، به یکدیگر چسبانیده میشوند .

یکی از اساسی ترین نکات اجرای نمای فریم لس یوچنلی – رینفرس استفاده از چسب های مناسب جهت دوجداره سازی شیشه ها میباشد . همچنین فینیشینگ نهایی نمای بیرونی نمای فریم لس – رینفرس نیز با جسبهایی با خاصیت چسبندگی بالا و ضد اشعه افتاب  و با عرض 20 الی 24 میلیمتر انجام میشود .

 

عوامل مؤثر بر قیمت فریم لس

 

1- طراحی نقشه و مدولاسیون سازه آلومینیومی

پیکر بندی و یا طراحی مدول بندی سازه آلومینیومی نمای فریم لس یکی از عوامل بسیار مؤثر در تعیین قیمت فریم لس می‌باشد

. در بیشتر موارد، هرچه ابعاد شبکه ایجاد شده جهت سازه آلومینیومی فریم لس کوچکتر باشد، مقدار مصرف پروفیل آلومینیومی در هر متر مربع این نما افزایش می‌یابد و به تبع آن، قیمت هر متر مربع نمای فریم لس نیز افزایش می‌یابد.

به عبارت دیگر، ابعاد طراحی شده برای سازه آلومینیومی این نما رابطه عکس  با قیمت دارد. 

 

2-  تاثیر گسستگی و یا یکپارچگی طراحی بر قیمت نمای فریم لس

یکپارچگی و یا گسستگی  در طراحی نما یکی از عوامل تأثیرگذار بر قیمت نمای فریم لس می‌باشد. در واقع، هر چه طراحی نما گسسته‌تر باشد، تعداد پروفیل‌های مشترک در سازه کاهش می‌یابد و این به معنای افزایش مصرف پروفیل در هر متر مربع مساحت نما می‌باشد، که در نتیجه، قیمت فریم لس نیز افزایش می‌یابد.

 

3- تأثیر میزان اندازه فواصل سقف ها در انتخاب مقطع پروفیل های نمای فریم لس

پروفیل‌های آلومینیومی در نمای فریم لس  با ابعاد ، سطح مقطع و ضخامت‌های مختلف و در الگوهای عمودی و افقی طراحی و ساخته می‌شوند.

این پروفیل‌ها به ویژگی‌های منحصر به فردی از نظر ممان اینرسی مجهز هستند. برای انتخاب بهینه سطح مقطع برای استفاده در سازه نما، نیاز به محاسبات استاتیکی سازه داریم.

هر چه  فاصله بین تیرها در ساختمان بیشتر باشد، از پروفیل‌های آلومینیومی با ابعاد و ضخامت بیشتر بایستی استفاده شود .

فاکتورهای متعددی مانند مدول بندی شیشه‌ها، فاصله عمودی و افقی بین پروفیل‌ها، وزن شیشه‌ها، ارتفاع کلی ساختمان، فشار باد وارده و دیگر عوامل نیز در انتخاب مقطع پروفیل و در نتیجه تأثیرگذار بر قیمت نمای فریم لس می‌باشند.

 

 4- تأثیر انتخاب برند پروفیل آلومینیومی بر قیمت  فریم لس

جهت ساخت و اجرای نمای فریم لس میتوان از پروفیل های الومینیومی با برند های متفاوتی استفاده نمود . برندهای مختلف پروفیل آلومینیومی در نصب فریم لس یکی از عوامل مؤثر بر قیمت آن است.

 پروفیل های الومنیومی مورد استفاده میتوان از برندهایی همچون  آکپا، بندینی ،  آلترال ، آلومرول  و پارسه از شرکت‌های ایرانی و پروفیل هایی خارجی همچون اساش، سارای و لورنزو نام برد .

 

5- تأثیر انتخاب نوع شیشه بر قیمت کرتین وال

عامل اثر گذار دیگر در تعیین قیمت فریم لس ،  شیشه است  . این عامل  شامل انتخاب برند، ابعاد، ضخامت، چند جدارگی و نوع عملیات حرارتی (مانند سکوریت و لمینت) در شیشه‌ها می‌شود .

در صورت استفاده از شیشه‌های با ابعاد بزرگتر، ضروری است از شیشه با ضخامت یالاتر استفاده شود. در اجرای نمای فریم لس حداقل از شیشه‌های ۲ جداره با ضخامت ۶ میلیمتر (که هر دو لایه سکوریت باشند) استفاده می‌شود.

 اگر ابعاد شیشه از ۵ متر مربع بیشتر باشد، حداقل یکی از لایه‌های شیشه باید ضخامت ۸ میلیمتر داشته باشد. شیشه‌های بالای ۵ متر مربع به عنوان اوور سایز محسوب می‌شوند و درصدی گران‌تر از شیشه‌های زیر ۵ متر مربع دارند .

 

 6- تاثیر سیستم مورد استفاده در قیمت نمای فریم لس

همانطور که پیشتر توضیح داده شد ، سیستم های مختلفی جهت اجرای نمای فریم لس وجود دارد .

نمای فریم لس – یوچنلی ، فریم لس – استپ یونیت ، فریم لس با زیرسازی اهنی از جمله انواع نمای فریم لس هستند که با توجه به سلیقه طراحان در نمای ساختمان ها قابل اجرا میباشند . قیمت نمای فریم لس علاوه بر موراد ذکر شده در قسمت های قبل به نوع سیستم فریم لس انتخابی کارفرما نیز بستگی دارد .

سایر مطالب مربوط به نمای فریم لس

یک نوع نمای شیشه ای جدید در ساختمان است. این سیستم به طرق مختلفی تقسیم می‌شود.

اصطلاحاً، نمای فریم لس به معنای نمایی بدون فریم است. در زمینه کاربردی، به نماهایی اطلاق می‌شود که در نمای بیرونی ساختمان هیچ پروفیلی مشاهده نمی‌شود یا حتی استفاده کمتری از پروفیل برای نگهداری شیشه در قاب‌ها دارند.

در دید داخلی، این نما مشابه نماهای دیگر است. با این حال، به دلیل یکدستی دید شیشه‌ها در نمای بیرونی، طراحان و سازندگان ساختمان این نوع نما را ترجیح می‌دهند.

سیستم نمای فریم لس – استپ یونیت

نوعی دیگر از زیرشاخه های نمای کرتین وال ، سیستم نمای فریم لس – استپ یونیت است که در ان مانند سایر سازه های نمای کرتین وال ، از پروفیل آلومنیومی تولید شده به روش اکسترودی جهت ایجاد شبکه آلومنیومی به عنوان سازه اصلی استفاده میگردد .

پس از اتصال سازه الومنیومی نمای فریم لس – استپ یونیت به سازه اصلی ساختمان ، به وسیله براکت و نبشی ( با 2 سوراخ لوبیایی ) و پیچ و مهره و واشر فنری که روش نصب اصولی سازه نمای فریم لس – استپ یونیت به سازه اصلی ساختمان میباشد .

شیشه‌های دو جداره استپ یونیت با بهره‌گیری از چسب‌های سیلیکونی خاصی که دارای قدرت چسبندگی و کشش بالا هستند و در برابر شرایط جوی مختلف مقاوم می‌باشند، به قاب‌های ساخته شده از پروفیل‌های آلومینیومی متصل می‌شوند.

پس از آماده سازی و اسمبل شیشه ها در داخل قاب ها ، این قاب ها در داخل سازه اصلی فریم لس – استپ یونیت با پیچ و یا پرچ نصب میگردد .

با به‌کارگیری چسب‌های با کیفیت عالی برای اتصال شیشه‌های استپ یونیت به قاب‌های آلومینیومی، سیستم نمای استپ یونیت به یکی از مقاوم‌ترین و زیباترین سیستم‌های نمای فریم لس تبدیل می‌شود.

 

معایب کرتین وال فریم لس

از معایب کرتین وال فریم لس میتوان به میزان بسیار کم بادخور شیشه ها در هنگام نصب در سازه ( به نسبت نمای کرتن وال فیس کپ )  اشاره کرد که این موضوع در هنگام ایجاد تنش های ناشی از تکانه های آنی ساختمان و یا زلزله ، احتمال تشدید شکست شیشه ها را در پی خواهد داشت .

استفاده از چسب های نامرغوب و غیر استاندارد به هنگام دوجداره سازی شیشه نمای فریم لس ، یکی دیگر از معایب نمای فریم لس است .

همانطور که احتمالا میدانید شیشه جداره بیرونی در سیستم فریم لس یوچنل ، فقط به واسطه چسب دوجداره سازی بر روی نمای کرتین وال فریم لس متصل میگردد و در صورت جداشدن این چسب ، سقوط شیشه و مخاطرات جانی در پی خواهد داشت .


اجرای نمای شیشه ای فریم لس توسط شرکت تکین نما آلومینیوم

شرکت تکین نما آلومینیوم به شماره ثبت 449037  با سالها تجربه در زمینه  تولید و اجرای نمای شیشه ای فریم لس و استفاده از برندهای معتبر یراق آلات و پروفیل های آلومنیومی و با استفاده از  ماشین الات روز اروپایی دارای کادری مجرب و متعهد  و رزومه قوی آمادگی خود را جهت تولید و اجرای نمای کرتین وال پروژه های کارفرمایان محترم ( در سراسر ایران  و کشورهای همسایه )  اعلام میدارد .

“صحت عمل به تعهدات و رعایت اصول حرفه ای مشتری مداری برای ما جز مهترین اصول است.”

دیدگاه (1)

دیدگاه‌ها بسته شده اند.