پنجره آلومینیومی
Aluminum Doors & Window

پنجره آلومینیومی قدمت زیادی در صنعت ساختمان سازی دارد و از گذشته های نسبتا دور به دلیل ویژگی های فراوان و منحصر بفرد ، از آلومینیوم جهت ساخت استفاده میشده است .

ویژگی های همچون سبکی ، خواص مکانیکی بالا ، تنوع در رنگ پذیری ، سهولت دسترسی ، سازگاری با محیط زیست ، قابلیت ماشین کاری و … باعث شده است که از آلومینیوم به طور فزاینده ای در ساخت درب و پنجره آلومینیومی استفاده گردد .

 آلومینیوم چیست ؟

آلومینیوم فلزی است نرم ، رسانا ، انعطاف پذیر و سازگار با محیط زیست با چگالی تقریبی 2770 کیلوگرم بر متر مکعب که به دلیل ویژگی های فراوان  ، بعد از فلز آهن به عنوان پرکاربردترین فلز در صنایع مختلف شناخته شده است .

یکی از صنایع مهم و بزرگ که آلومینیوم در آن کاربردهای فراوانی دارد ، صنعت ساختمان است و ما در این مبحث به معرفی یکی از پرکاربردترین انواع درب و پنجره ها یعنی درب و پنجره آلومینیومی میپردازیم .

 

انواع  پنجره آلومینیومی مدرن

امروزه با توجه به پیشرفت تکنولوژی و قابلیت های فراوان فلز آلومینیوم نسل جدیدی از انواع درب و پنجره آلومینیومی پای به صحنه صنعت ساختمان گذارده است که از جهت ساختاری به دو طیف نرمال و ترمال بریک تقسیم میشود.

در گذشته با توجه به نرمی ذاتی فلز آلومینیوم ، از میلگرد فولادی در ساخت و استحکام بخشی به پروفیل آلومینیومی استفاده میشد اما امروزه با پیشرفت تکنولوژی ، جهت استحکام بخشی به پروفیل آلومینیوم از روش های حرارتی جهت سختی کاری پروفیل آلومینیومی استفاده میشود . این فرآیند حرارتی که در کوره ای موسوم به ایجینگ انجام میشود ، باعث افزایش استحکام مکانیکی پروفیل آلومینیومی جهت ساخت درب و پنجره آلومینیومی میگردد .

 

تفاوت پنجره آلومینیومی ترمال بریک و نرمال :

ترمال بریک

ترمال بریک درلغت به معنای شکست حرارتی  است و اصطلاحا به پروفیل آلومینیومی گفته میشود که در پروفیل آن از لایه ای از جنس پلی آمید که باعث جلوگیری از انتقال حرارت میگردد ، استفاده میشود که در واقع نقش عایق را در درب و پنجره آلومینیومی ترمال بریک بازی میکند .

عایق پلی آمید خواص مکانیکی خود را در برابر حرارت ( تا 200 درجه سانتیگراد ) ، مواد شیمیایی ، رطوبت و اشعه یو وی حفظ میکند و دارای طول عمر بالایی میباشد .

با توجه به رسانا بودن آلومینیوم ، این لایه پلی آمید  کمک میکند تا از اتلاف انرژی در ساختمان ها جلوگیری شود .

روش تولید پروفیل آلومینیومی

پروفیل آلومینیومی ترمال بریک به صورت دو پروفیل مجزا و به روش اکسترود تولید شده و پس از آن لایه ای از جنس پلی آمید ( از مشتقات پلاستیک و دارای تحمل گرمایی بالا تا 200 درجه سانتیگراد ) مابین 2 پروفیل مجزا ، به صورت حرارتی دوخت میشود که این لایه پلی آمید علاوه بر نقش عایق کردن ، باعث به هم پیوستن دو قسمت داخلی و بیرونی پروفیل آلومنیومی ترمال بریک میگردد .

پنجره آلومینیومی ترمال بریک با توجه به خواص ذاتی آلومینیوم نظیر استحکام بالا ، تنوع در رنگ پذیری ، امکان ایجاد انواع بازشوهای متنوع و مقاومت در انواع  شرایط سخت جغرافیایی و در کنار آن ایجاد عایق حرارتی و صوتی ، امروزه به اولین انتخاب معماران و سازندگان ساختمان تبدیل شده است .

یکی از محاسن منحصر بفرد پنجره آلومینیومی ترمال بریک امکان استفاده از 2 رنگ مختلف در دو طرف پنجره است ، که به معماران پروژه های ساختمانی امکان بیشتری جهت انتخاب رنگ  و ست کردن آن با نمای داخلی و خارجی ساختمان را میدهد .

پنجره آلومینیومی ( شهرک پالم - نوشهر )
پنجره آلومینیومی ( شهرک پالم – نوشهر )

پنجره آلومینیومی نرمال ( نان ترمال )

در تولید پروفیل آلومینیومی نرمال ( یا نان ترمال )  جهت ساخت درب و پنجره آلومینیومی ، پروفیل آلومینیومی به صورت یک تکه و به روش اکسترود تولید میشود و تیغه پلی آمید در آن وجود ندارد و ویژگی رسانایی آلومینیوم باعث افزایش میزانی از انتقال حرارت و اتلاف انرژی در ساختمان ها میگردد .

 

مزایای پنجره آلومینیومی

پنجره آلومینیومی دارای مزایای بسیاری است که در اینجا به برخی از آنها اشاره میکنیم .

  1.  استحکام و مقاومت مکانیکی بالا
  2. قابلیت و تنوع در رنگ پذیری
  3. امکان ایجاد تنوع هندسی در ساخت و اجرا
  4. زیبایی منحصر به فرد
  5. عایق صوتی
  6. تعمیر و نگهداری آسان
  7. قابلیت ریکاوری پس از استفاده بلند مدت
  8. قابلیت بازیافت
  9. عایق حرارتی

 

اجزای اصلی تشکیل دهنده پنجره آلومینیومی

به طور کلی از 6 جز اصلی تشکیل میشود که در این قسمت به طور تیتر وار به آنها اشاره میکنیم .

  1. فریم یا چهارچوب
  2. لنگه
  3. وادار
  4. زهوار
  5. یراق آلات
  6. شیشه

 

انواع پنجره آلومینیومی از نظر نوع بازشو

  1. درب و پنجره لولایی
  2. درب و پنجره دوحالته
  3. درب و پنجره کشویی
  4. درب و پنجره لیفت اند اسلاید
  5. درب و پنجره فولکس واگنی
  6. درب و پنجره پیوت ( لولا محوری )
  7. پنجره کلنگی یا سرویسی
  8. درب و پنجره گیوتینی
  9. درب و پنجره آکاردئونی ( فولدینگ )
پنجره لیفت اند اسلاید lift&slide ( شهرک پالم - نوشهر )
پنجره لیفت اند اسلاید lift&slide ( شهرک پالم – نوشهر )

چرا خرید پنجره آلومینیومی شرکت تکین نما ؟

 

  1. ارائه مشاوره و توضیحات جامع برابر استانداردهای ساختمانی به هنگام انتخاب نوع پروفیل ، یراق آلات و شیشه به کارفرمایان
  2. تعهد کاری ، نظم و هماهنگی بالا بین مشاورین ، عوامل تولید و اجرا
  3. ارایه خدمات فنی – مهندسی ، تولید ، تحویل و اجرا در کمترین زمان ممکن
  4. استفاده از دستگاه ها و  تجهیزات با تکنولوژی روز در تولید
  5. کیفیت ساخت بسیار بالا  و دقت در اجرای جزئیات در تولید پنجره آلومینیومی
  6. استفاده از انواع پروفیل آلومینیومی با کیفیت در ساخت پنجره آلومینیومی
  7. استفاده از انواع یراق آلات با کیفیت اروپایی
  8. امکان تولید و اجرای تمامی انواع پنجره آلومینیومی و انواع اشکال هندسی  قابل  اجرا
  9. دقت بالا و استفاده از تجهیرات به روز جهت اندازه برداری ( به خصوص در موارد خاص )
  10. تجربه اجرای صدها پروژه موفق در سراسر کشور

 

قیمت پنجره آلومینیومی

قیمت پنجره آلومینیومی به عوامل مختلفی بستگی دارد که در اینجا به برخی عوامل مهم اشاره میشود .

 

1- تاثیر ابعاد پنجره آلومنیومی بر قیمت پنجره آلومینیومی :

به طور کلی هر چه ابعاد پنجره  کوچکتر باشد ، مقدار مصرف پروفیل آلومینیومی در هر متر مربع افزایش یافته و به تبع آن ، قیمت پنجره آلومینیومی بالاتر خواهد بود .

 

2- تاثیر برند پروفیل مصرفی بر قیمت 

برندهای مختلفی برای پروفیل های آلومینیومی در ساخت درب و پنجره آلومینیومی وجود دارد که میتوان به نام هایی چون آکپا  ، بندینی ، الترال مازندران ، پارسه ، الومرول اشاره نمود که استفاده از هر کدام از این برندها منحصرا بر قیمت پنجره تاثیر گذار است .

 

3- تاثیر سیستم مورد استفاده از جهت سایز پروفیل آلومینیومی

سیستم های مختلفی از جهت سایز در ساخت درب و پنجره آلومینیومی وجود دارد . برای مثال از جهت سایز ، پروفیل سیستم های لولایی سری 50 الی 90 میلیمتر با وزن های مختلف وجود دارد که هر کدام جهت ابعاد و اهداف خاصی مو رد استفاده قرار میگیرد که قاعدتا قیمت های مختلفی دارد .

 

4- تاثیر سیستم مورد استفاده از جهت نوع بازشو بر قیمت

سیستم مورد استفاده از جهت  نوع بازشو ، میتوان به سیستم های لولایی ، کشویی ، فولکس واگنی ، لیفت اند اسلاید و … اشاره نمود که استفاده از هر کدام از این سیستم ها جهت ساخت درب و پنجره های آلومینیومی هزینه مختلفی دارد  بر قیمت اثر گذار است .

5- تاثیر نوع و برند یراق آلات مصرفی 

در تولید درب و پنجره میتوان از یراق آلات متنوعی همچون لولایی تک حالته ، دوحالته ، کشویی ، لیفت اند اسلاید ، فولکس واگنی ، پیوت ، گیوتینی و … استفاده نمود که قاعدتا قیمت های متفاوتی دارد و بر قیمت پنجره آلومینیومی اثر گذار است .

همچنین در تولید پنجره آلومنیومی میتوان از برندهای مختلف یراق آلات استفاده نمود که از نمونه های با کیفیت این یراق آلات میتوان به برند جی یو ، روتو ، زیگینیا و استاک اشاره نمود.

6- تاثیر نوع شیشه مورد استفاده در پنجره آلومینیومی بر قیمت آن

انتخاب نوع ، ضخامت ، رنگ ، چند جدارگی ، نوع عملیات حرارتی ( سکوریت یا لمینیت ) ، کیفیت ، برند و … شیشه بر قیمت پنجره آلومینیومی  تولید شده تاثیر زیادی دارد و لازم است در هنگام انتخاب نوع شیشه برای اجرا ، هر کدام از این آیتم ها مورد بررسی قرار گیرد .

7- تاثیر میزان پرت پروفیل آلومینیومی بر قیمت :

همانطور که میدانید طول شاخه های استاندارد تولید شده پروفیل آلومینیومی 6 متر است . هر چه میزان پرت پروفیل آلومینیومی در هنگام تولید بیشتر باشد ، قیمت پنجره آلومینیومی بالاتر خواهد بود . توصیه میشود در هنگام طراحی ابعاد درب و پنجره  ، مضربی از 1 یا 1.5 برای ابعاد در نظر گرفته شود تا در هنگام محاسبه قیمت پرت کمتری بوجود اید و قیمت مناسب تری به دست آید .

8- تاثیر متعلقات مصرفی بر قیمت پنجره 

کیفیت لاستیک های آب بندی ، تسمه ، لقمه های پانچی ، زبانه ها ، مقابل قفلی و چسب که از متعلقات ساخت و نصب درب و پنجره آلومینیومی هستند ، بر قیمت  تاثیر گذار است .

 

9- تاثیر کیفیت ساخت بر قیمت پنجره آلومینیومی

شاید بتوان گفت کیفیت ساخت مهمترین موضوع در ساخت درب و پنجره است . بدین صورت که چنانچه بهترین متریال ها در ساخت استفاده شود ولی کیفیت برش و پانچ و … مناسب نباشد ، استفاده طولانی مدت از پنجره آلومینیومی به مخاطره خواهد افتاد . بدین لحاظ کیفیت ساخت از عوامل بسیار مهم در ساخت است که بر قیمت آن اثر گذار است .

 

10 – کیفیت اجرا و نصاب

بدیهی است که استفاده از نصاب متبحر و با تجربه در نصب در و پنجره  تاثیر بسیار دارد و بر قیمت اجرای آن تاثیر گذار است .

 

 پنجره آلومینیومی نرمال

با توجه به ویژگی‌های منحصر به فرد آلومینیوم، این متریال سبک، حالت پذیر، دارای خواص مکانیکی برتر و رنگ‌پذیری مناسب و ثابت، به یکی از گزینه‌های اصلی طراحان و سازندگان در پروژه‌های ساختمانی تبدیل شده است.

درب و پنجره آلومینیومی، به دلیل فراوانی مزایا، به صورت روزافزون در صنعت ساختمان به کار گرفته می‌شود. این محصول مدرن به دو دسته نرمال و ترمال بریک تقسیم می‌شود.

استفاده از آلیاژ 6063 در ساخت پروفیل‌های درب و پنجره، با توجه به خواص مکانیکی مناسب، به تولید متریالهای مورد نیاز برای نماهای ساختمانی کمک می‌کند. پس از اکسترودی و تولید پروفیل‌ها، در کوره ایجینگ، سختی لازم به پروفیل‌ها افزوده می‌شود تا تاب آوری مناسب برای استفاده در تولید درب و پنجره آلومینیومی فراهم گردد.

درب و پنجره نرمال ، به عنوان یکی از انواع پرکاربرد در ساختمان‌های مدرن، علاوه بر استحکام و مقاومت مناسب، از ویژگی‌هایی مانند رنگ‌پذیری با ثبات بالا با استفاده از پودری الکترواستاتیک، آنادایز، و طرح چوب بهره مند است. این سیستم‌ها از ۲۰۰ طیف رنگ متنوع استفاده می‌کنند و از گسکت‌های epdm برای اب بندی و هوا بندی بهره می‌برند.

 

اصلی‌ترین مشکل درب و پنجره آلومینیومی نرمال در مقایسه با درب و پنجره‌های ترمال بریک، نبود لایه پلی‌آمید بین پروفیل‌های آلومینیومی است که سبب اتلاف انرژی در این سیستم‌ها می‌شود. اما در درب و پنجره‌های آلومینیومی نرمال، با توجه به اینکه تقریباً ۸۰ درصد از سطح کل پنجره را شیشه‌های دو جداره پوشش می‌دهند و تنها ۲۰ درصد آن متعلق به پروفیل آلومینیومی است، در شرایط خاص می‌توان تا حدودی از این اتلاف انرژی چشم‌پوشی کرد.

همچنین درب و پنجره آلومنیومی نرمال برای جداسازی فضاهای داخلی ساختمان که اختلاف دمای کمی دارند و نیز قسمتهایی که در آن بحث سیو انرژی خیلی مهم به نظر نمیرسد ، بسیار مناسب است .

شاید بتوان گفت مزیت اصلی درب و پنجره آلومنیومی نرمال نسبت به درب و پنجره ترمال بریک ، قیمت مناسب این نوع سیستم های درب و پنجره آلومنیومی میباشد .

از جهت مدل بازشو ، درب و پنجره آلومنیومی نرمال به 2 طیف کلی بازشوهای لولایی و کشویی تقسیم بندی میگردد .

 

نصب در و پنجره آلومنیومی

نصب پنجره های آلومینیومی ارتباط مستقیمی با دوام و کارایی دارد و مجموعه تکین نما با سال ها تجربه در این زمینه دارد. مراحل نصب در و پنجره باید توسط نصاب حرفه ای انجام شود.

برای نصب پنجره‌های آلومنیومی باید نکات را در نظر داشته باشیم:

نصب در و پنجره باید به گونه ای انجام شود که توانایی تحمل بارهای وارد شده بر روی آن را در هنگام استفاده داشته باشد. در هنگام نصب این توه پنجره ها آب بندی باید کامل باشد. همچنین باید از تبادل صدا و گرما جلوگیری کند. نحوه باز و بسته کردن پنجره آلومینیومی باید به راحتی و با خیال راحت انجام شود

 

پنجره آلومنیومی لولایی

متداولترین سیستم مورد استفاده در درب و پنجره آلومنیومی نرمال ، سیستم های با بازشو لولایی میباشد که همانطور که در دیتیل های ارایه شده قابل مشاهده است ، دارای عرض نشیمنگاه ، ضخامت و ظواهر متفاوتی میباشد که بسته به اندازه و ابعاد و نقشه درب و پنجره آلومنیومی و به خصوص ابعاد بازشو مورد نیاز ، میتوان از سیستم های مختلف در تولید این نوع  درب و پنجره آلومنیومی استفاده نمود .

دیتیل پنجره آلومینیومی نرمال لولایی
دیتیل پنجره آلومینیومی نرمال لولایی

دیتیل پنجره آلومینیومی نرمال لولایی
دیتیل پنجره آلومینیومی نرمال لولایی

همچنین این سیستم ها امکان اجرای بازشو هایی به صورت کلنگی ( سرویسی ) ، دو حالته و محوری را نیز در اختیار کاربران قرار میدهد . از مزیت های کلی درب و پنجره آلومنیومی نرمال میتوان به استحکام ، رنگ پذیری و ثبات رنگی ، اب بندی و هوابندی ، عدم دفرمگی و مقاومت مناسب در شرایط جوی مختلف ، تنوع طراحی و … اشاره نمود .

بدیهی است هر چقدر ابعاد درب و پنجره آلومنیومی و به خصوص بازشو های مورد نظر  بزرگتر باشد ، بایستی از سیستم ها یا ابعاد نشیمن و ضخامت بالاتری جهت ساخت این نوع  درب و پنجره های آلومینیومی نرمال استفاده نمود .

دیتیل پنجره آلومینیومی نرمال لولایی
دیتیل پنجره آلومینیومی نرمال لولایی

دیتیل پنجره آلومینیومی نرمال لولایی
دیتیل پنجره آلومینیومی نرمال لولایی

به طور کلی میتوان گفت قیمت در و پنجره های آلومنیومی نرمال لولایی  نسبت به درب و پنجره آلومنیومی کشویی بدلیل مقدار مصرف کمتر پروفیل آلومنیومی در هر متر مربع ،  مناسب تر میباشد . همچنین به لحاظ آب بندی و هوا بندی ، با توجه به دیتیل های ارایه شده ، آب بندی و هوابندی سیستم های درب و پنجره آلومنیومی لولایی از سیستم های درب و پنجره کشویی قویتر میباشد .

 

پنجره آلومینیومی کشویی

یکی دیگر از روش‌ها برای تولید و نصب درب و پنجره‌های نرمال، سیستم کشویی آلومینیومی است. در این سیستم، بسته به نیاز به استحکام و ابعاد، به ویژه ابعاد بازشوها، می‌توان از پروفیل‌های با کدهای متفاوت بهره برد. سیستم درب و پنجره آلومینیومی کشویی دارای مزایای زیادی است، از جمله مقاومت بالا، قابلیت رنگ‌آمیزی و ثبات رنگ، همچنین امکان استفاده از شیشه‌های دو جداره.

انواع درب و پنجره آلومینیومی کشویی از گذشته تاکنون مورد استفاده قرار می گرفته است. سهولت باز و بسته شدن و ویژگی های مثبت این نوع درب، این نوع درب را به یکی از محبوب ترین و پرفروش ترین انواع درب های آلومینیومی تبدیل کرده است.

امروزه انواع درب کشویی آلومینیومی ( پنجره کشویی آلومنیومی ) با طرح های خاص و متنوع و همچنین راحتی ها و قابلیت های متنوعی طراحی و ساخته می شود که با توجه به سلیقه و نیاز مخاطبان مورد استفاده قرار می گیرد.
امکان استفاده از شیشه دو طرفه، عایق بندی مناسب، وزن سبک، سهولت کار به دلیل طراحی مینیمال و مدرن و همچنین استفاده از ریل و لوازم جانبی مناسب باعث شده تا این سبک درب همواره مورد پسند مخاطبان قرار گیرد.

دیتیل پنجره آلومینیومی نرمال کشویی
دیتیل پنجره آلومینیومی نرمال کشویی

دیتیل پنجره آلومینیومی نرمال کشویی
دیتیل پنجره آلومینیومی نرمال کشویی

خصوصیات در و پنجره های آلومینیومی نرمال

  •   تولید درب و پنجره دو جداره با استحکام ، آب بندی و هوابندی مناسب .
  •   امکان استفاده از  انواع شیشه های سکوریت ، لمینیت ، یک – دو و سه جداره  در این نوع درب و پنجره  آلومینیومی .
  •   استفاده از  انواع رنگ های متنوع شامل رنگ های  پودری الکترواستاتیک  – آنادایز و طرح چوب  با ماندگاری و دوام بالا .
  •  استفاده از لاستیک های ای پی دی ام جهت اب بند و هوابندی درب و پنجره آلومنیومی ساختمان با کیفیت وماندگاری بالا .
  •   استفاده از انواع  یراق آلات متنوع شامل : لولایی تک حالته ، دوحالته ، شبه  دوحالته ،  محوری ، کشویی و سرویسی .
  •   ایجاد درب و پنجره هایی با اشکال نامنظم و منحنی – تقریبا بدون هیچ گونه محدودیت در ابعاد .

تعمیر و نگهداری

یکی از مزایای اصلی به کارگیری درب‌های آلومینیومی در ساختمان، سهولت در تعمیر و نگهداری آن‌ها است. در مقایسه با پنجره‌های یو پی وی سی، اگر پس از مدتی این نوع پنجره‌ها از حالت تنظیم خارج شوند، بازگرداندن آن‌ها به وضعیت اولیه و تعمیرشان به سادگی امکان‌پذیر نیست.

اما در پنجره آلومینیومی با توجه به استحکام ، پایداری و ماندگاری پروفیل آلومینیوم و یراق آلات مربوطه ، تعمیر و نگهداری بسیار آسانی در پیش خواهد بود.  یکی دیگر از مزیتهای مهم ، ثبات رنگ پروفیل آلومینیومی است.

با گذشت زمان و در صورت نگهداری صحیح، کیفیت رنگ آن به‌طور قابل توجهی کاهش نمی‌یابد. همچنین، در بسیاری از موارد و برای سال‌های طولانی، نیازی به تجدید رنگ درب آلومینیومی نخواهد بود.



“صحت عمل به تعهدات و رعایت اصول حرفه ای مشتری مداری برای ما جز مهترین اصول است.”

تفاوت انواع پنجره آلومینیومی نرمال یا درب و پنجره ترمال بریک و کرتین وال با درب و پنجره های دوجداره یو پی وی سی upvc و همچنین مزایای آلومینیوم اختصاصی

مقایسه پنجره آلومینیومی و upvc

مزایای پنجره های آلومینیومی ترمال بریک و کرتین وال نسبت به upvc ( پنجره دوجداره آلومینیومی اختصاصی بهتر است یا upvc )

 

۱- زیبایی:

یکی از مزایای پنجره آلومینیومی دوجداره نسبت به upvc طراحی و لوکس بودن آن است. معمولا جنس بدنه ی پرچم دارهای همه ی گوشی های هوشمند مانند اپل، سامسونگ (s6 به بالا)، htc و … از جنس آلومینیوم می باشد. آلومینیوم در شکل پذیری بسیار انعطاف پذیر می باشد.

 

۲- تنوع رنگی:

پروفیل های پنجره آلومینیومی دوجداره از لحاظ تنوع رنگی دارای گوناگونی هستند. شما می توانید پروفیل های آلومینیوم پنجره را در ۵۰ رنگ مختلف تهیه کنید، همچنین می توانید از درب و پنجره هایی استفاده کنید که به روش آنادایز رنگ آمیزی شده اند. در صورتی که انتخاب شما در مورد درب و پنجره های upvc فقط به رنگ سفید محدود می شود.

 

۳- مقاومت:

انواع پنجره آلومینیومی در مقابل upvc بسیار مقاوم تر است. پروفیل های آلومینیوم به روش اکسترود تولید می شود و تمام سطح پروفیل یکپارچه و بدون جوش می باشد. برای اتصالات پروفیلها از اتصالات فولادی به نام فیکسچر استفاده می شود در صورتی که این فرآیند در upvc به وسیله ی گرم کردن سطوح upvc می باشد که در مرور زمان ممکن است باز شود. مشاهده شده است که لنگه های پنجره های upvc با مرور زمان دچار خستگی شده و حالت اولیه ی خود را از دست می دهند (به اصطلاح خودش را می اندازد)

UPVC تا حدی در برابر آتش قابل اشتعال است، در حالی که آلومینیوم به طور کامل در برابر آتش مقاوم است و هیچ آسیبی نمی‌بیند. تنها در دماهای بالای ۲۰۰ درجه، پوشش رنگ آلومینیوم ممکن است دچار سوختگی شود، اما این آسیب با هزینه‌ای اندک قابل تعمیر است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *