قیمت کرتین وال
قیمت کرتین وال تحت تاثیر عوامل متعددی است که از آن جمله میتوان به سادگی و یا پیچیدگی طراحی نمای کرتین وال / مدول بندی سازه کرتین وال / نوع ، سطح مقطع و برند پروفیل آلومنیومی لامل / نوع ، ضخامت ، چندجدارگی ، رنگ و برند شیشه مورد نظر و موقعیت جغرافیایی محل اجرا اشاره نمود .
میتوان ارقام زیر را به عنوان برآورد اولیه قیمت کرتین وال اعلام نمود
- تهیه مصالح زیرسازی اهنی به انضمام متعلقات و اتصالات نصب سازه آلومینیومی نمای کرتین وال ، از قرار هر متر مربع حدود 250.000 تومان .
- تهیه پروفیل آلومینیومی نمای کرتین وال به انضمام متعلقات شامل لاستیک های آب بندی از قرار هر متر مربع 1.800.000 الی 3.500.000 تومان
بسته به نوع و مقطع پروفیل آلومینیومی مورد نیاز در پروژه ، مقدار مصرف پروفیل در هر متر مربع ، روش اجرای کرتین وال و سیستم مورد نیاز ( فیس کپ – فریم لس – رینفرس ) قیمت های متفاوتی جهت تهیه پروفیل نمای کرتین وال بدست می آید .
- تهیه شیشه دو جداره استاندارد تولید شده به روش صنعتی ، از قرار هر متر مربع 1.000.000 الی 2.500.000 تومان .
البته در صورت استفاده از شیشه های خارجی و یا استفاده از شیشه سکوریت – لمینیت خاص ، ممکن است قیمت شیشه تا حدود هر متر مربع 5.000.000 تومان هم افزایش یابد .
- اجرای نمای کرتین وال با استفاده از اکیپ نصب حرفه ای در تهران از قرار هر متر مربع 600.000 الی 1.000.000 تومان .
همچنین قیمت اجرای کرتین وال بستگی به عوامل بسیاری از جمله سادگی و یا پیچیدگی طراحی ، مدول بندی ، متراژ و موقعیت جغرافیایی پروژه و … دارد .
قیمت کرتین وال به عوامل زیر بستگی دارد :
- مدول بندی و یا ابعاد شبکه آلومینیومی سازه طراحی شده نمای کرتین وال
- نوع ، برند ، اندازه و ضخامت سطح مقطع پروفیل آلومینیومی مورد نیاز
- سیستم نمای کرتین وال مورد درخواست کارفرما ( کرتین وال فیس کپ ، کرتین وال فریم لس ، کرتین وال رینفرس )
- نوع ، اندازه ، ضخامت ، چند جدارگی ، رنگ و برند شیشه مورد نظر
- روش اجرای نمای کرتین وال ( استیک / یونیتایز )
- تعداد بازشو ها در نمای کرتین وال طراحی شده
- متراژ نمای کرتین وال و موقعیت جغرافیایی پروژه
لیست قیمت نمای کرتین وال
به دلایل فراوان همچون تنوع ابعاد و اندازه ، مدول بندی ، مقاطع پروفیل های آلومنیومی موجود و سایر موارد ، امکان ارائه لیست قیمت کرتین وال ثابت وجود ندارد.
جهت دریافت لیست قیمت کرتین وال بهتر است با ارسال نقشه پروژه و مشخصات فنی نمای کرتین وال ، از مشاوره کارشناسان شرکت به صورت رایگان بهره برده شود .
نحوه محاسبه قیمت کرتین وال
همانطور که قبلاً توضیح داده شد نمای کرتین وال از اجزای مختلفی تولید و اجرا می گردد که هر کدام از این اجزاء دارای طیف گسترده ای از تنوع هستند. در اینجا به بررسی جزئی برخی از عوامل دخیل در محاسبه قیمت کرتین وال می پردازیم .
-
نقش پروفیل آلومینیومی مصرفی در محاسبه قیمت کرتین وال
قیمت کرتین وال به شدت به نوع ، ابعاد و ضخامت پروفیل آلومینیومی لامل مصرفی ارتباط دارد و شاید مهمترین مولفه اثرگذار بر قیمت کرتن وال می باشد که در هنگام سفارش و خرید نمای کرتین وال باید به آن دقت کرد .
1-1 – نقش برند پروفیل آلومینیومی مصرفی بر قیمت کرتین وال
در میان برندهای موجود در بازار ایران می توان به نام پروفیل شرکت آکپا ایران ، آلترال ، اکسال ، آکرول ، تتا و … اشاره نمود که استفاده از هر کدام از این برندها بر قیمت نمای کرتین وال اثرگذار است .
همچنین در میان پروفیل ها با برندهای ترک نیز می توان به شرکت های آساش – سارای و لورنزو اشاره نمود .
1-2- نقش ابعاد و ضخامت مقاطع پروفیل آلومینیومی مورد استفاده بر قیمت کرتین وال
بی تردید استحکام سازه نمای کرتین وال مهمترین اصل در اجرای نمای کرتین وال می باشد. خوشبختانه به دلیل تنوع بالای مقاطع قابل ارائه و سیستم های نمای کرتین وال موجود ، دست طراحان پروژه ها در طراحی انواع نمای شیشه ای کرتین وال باز است .
همچنین بسته به اندازه فواصل سقف ها ، اندازه مدول بندی شده سازه کرتن وال، فشارهای وارده ( برف و باد و…) و… ( که با نرم افزارهای خاص مهندسی محاسبه می شود ) ، میتوان از پروفیل های آلومینیومی با ابعاد و ضخامت های متفاوتی جهت طراحی و اجرای کرتین وال استفاده می گردد.
پر واضح است انتخاب هر کدام از سیستم ها و مقاطع آلومینیومی در نمای کرتین وال هزینه های متفاوتی در برخواهد داشت و بر قیمت کرتین وال اثر گذار است .
بدیهی است انتخاب نادرست هر کدام از مقاطع آلومینیومی در اجرای نمای کرتین وال مخاطرات زیادی را به همراه خواهد داشت .
-
نقش نوع و برند شیشه در محاسبه قیمت کرتن وال
عمدتاً از شیشه به عنوان متریال اصلی پر کننده فضای میانی سازه آلومینیومی نمای کرتین وال استفاده می گردد که بسته به ضخامت ، چندجدارگی ، رنگ ، و برند شیشه مصرفی دارای تنوع قیمتی بالایی است .
همچنین ایجاد عملیات حرارتی ( سکوریت ) شیشه به عنوان حداقل استاندارد استفاده از شیشه های دو جداره در نمای شیشه ای کرتین وال توصیه می گردد.
عملیات سکوریت کردن شیشه ها دو مزیت اصلی دارد : اول اینکه تا 5 برابر بر مقاومت مکانیکی شیشه می افزاید و دوم اینکه با توجه به پودر شدن شیشه های سکوریت در هنگام شکست احتمالی از مخاطرات جانی احتمالی مربوطه به شدت می کاهد.
میتوان علاوه بر سکوریت کردن شیشه ها با استفاده از طلق های شفافی موسوم به همچنین پی وی بی که ضخامت های مختلفی دارد ، عملیات لمینت را بر روی جداره های شیشه نمای کرتین وال اجراء نمود.
با توجه به مطالب ذکر شده بدیهی است انتخاب هر کدام از انواع شیشه ها بر قیمت نمای کرتین وال بسیار تاثیر گذار است .
-
نقش متعلقات مصرفی و نحوه اجرای نمای کرتین وال در تعیین قیمت کرتین وال
اصولی ترین روش اجرای نمای کرتین وال در قسمت زیر سازی ، استفاده از براکت و نبشی ( دارای سوراخ لوبیایی ) و پیچ و مهره است. بسته به استفاده از روش های مختلف اجرای نمای کرتین وال ، نوع و برند لاستیک های آب بندی و هوا بندی ، نوع لقمه های اتصال و سایر موارد ، مبالغ برآوردی متفاوتی ایجاد می شود که در محاسبه قیمت کرتین وال دخیل هستند .
-
نقش حاشیه سود شرکت ها در محاسبه قیمت کرتین وال
قاعدتاً حاشیه سود شرکتهای مختلف تاثیر بسزایی بر قیمت کرتین وال دارد که نبایستی به سادگی از کنار آن گذشت و البته شاید بتوان گفت “حاشیه سود ” مهمترین فاکتور اثرگذار در تعیین قیمت کرتن وال می باشد .
مشخصات فنی مورد نیاز جهت اخذ استعلام قیمت کرتین وال
- نقشه مدول بندی یا ابعاد شبکه آلومینیومی نمای کرتین وال
- نوع سیستم کرتین وال درخواستی کارفرما ( فیس کپ ، فریم لس ، رینفرس )
- مشخصات مربوط به شیشه اعم از برند – ضخامت – تعداد جداره – رنگ – سکوریت – لمینت و ..
- تعداد و ابعاد بازشو ها در نمای کرتین وال
جهت استعلام قیمت کرتین وال میتوانید با ارسال فایل نما و مشخصات فنی مورد نظرتان ، از مشاوره کارشناسان این شرکت در زمینه قیمت نمای کرتین وال استفاده نمایید .
قیمت نمای کرتین وال آکپا
قیمت نمای کرتین وال آکپا با توجه به مدول بندی نمای کرتین وال پروژه ، ضخامت و اندازه سطح مقطع پروفیل های مورد نیاز و سایر موارد ، از تنوع و تلرانس قیمتی نسبتا بالایی برخوردار است .
اما به طور خلاصه با توجه به درجه بالای کیفیت ، ایجینگ مناسب ، استحکام بالا ، دوام و ماندگاری پروفیل کرتین وال آکپا ، استفاده از این برند در اجرای نمای کرتین وال ساختمان ها کاملا مقرون به صرفه به نظر می آید .
به جرات میتوان گفت بهترین برند نمای کرتین وال تولید داخل ، برند آکپا ایران است که کارخانه تولید پروفیل آلومینیومی آن در شهر تبریز فعالیت میکند و شرکت تکین نما آلومینیوم از پروفیل آلومینیومی اکپا با قید الویت ، جهت تولید و اجرای نمای کرتین وال آکپا در پروژه ها ، استفاده مینماید .
همچنین برندهای مطرح دیگری از جمله بندینی ، هوکارت ، پارسه ، الترال مازندران و آکرول نیز در زمینه تولید پروفیل کرتین وال فعالیت مینمایند که در صورت درخواست کارفرما ، شرکت تکین نما آلومینیوم آماده ارائه خدمات با استفاده از این برند پروفیل ها نیز خواهد بود .
نحوه اجرای نمای کرتین وال dwg
نحوه اجرای نمای شیشه ای کرتین وال dwg
دیوار پرده ای (دیوار شیشه ای ) نمای شیشه ای کرتین وال، سیستم پوشش دهنده بیرونی ساختمان می باشد این نوع دیوار همانند سایر دیوارهای بیرونی غیر سازه ای بوده و وظیفه جدایی بیرون و درون ساختمان را از هم بر عهده دارد .نمای شیشه ای کرتین وال بجز وزن خود وزن هیچ بار مرده ای از سازه را حمل نمی کند.
در نمای شیشه ای کرتین وال – نمای لامل – می توان عدم مشاهده هرگونه پیچ و یا پرچ ،عدم محدودیت انتخاب رنگ و امکان بازشو مخفی و بازشو لولایی به داخل بازشو یا دو جهته را اشاره نمود.
خود نمای شیشه ای لامل از نظر دیتایل ظاهری فریمینگ شیشه به دو دسته نمای شیشه ای فریم لس و نمای شیشه ای فیس کپ طبقه بندی می شود.
دتایل کرتین وال dwg
دتایل اجرایی کرتین وال – دتایل شیشه اسپایدر+dwg – دتایل اجرایی کرتین وال dwg – دیتیل های کرتین وال – پنجره کرتین وال – تولید کننده کرتین وال – نمای کرتین وال فیس کپ – دیتیل curtain wall
اجرای نمای فریم لس Frame Less
ابتدا سطح نما توسط پروفیل های فلزی ۴۰*۴۰ با دقت شبکه بندی گردیده و سپس فریم نما در داخل این شبکه ها قرار می گیرد. وجود لاستیک های هوابندی و آب بندی در اطراف فریم و شیشه باعث گردیده سطح نما کاملاً ایزوله گردد. از مزیت های سیستم های نمای شیشه ای فریم لس ظرافت دید فریم نگهدارنده شیشه از خارج و همچنین امکان بهره گیری از باز شو مخفی در نما می باشد. این فریم هم به صورت باز شو و هم به صورت فيکس قابل اجرا می باشد.
خصوصيات نمای شیشه ای فریم لس
ایجاد سطح بصری یکنواخت شیشه
عدم محدودیت رنگ فریم
نصب آسان شیشه
دارا بودن واشر های مخفی جهت آب بندی
امکان اجرا به صورت تمام آلومینیومی
ایجاد مرز جداکننده سازه نما از سازه اصلی
اجرای نمای شیشه ای فیس کپ
در سیستم نمای شیشه ای فیس کپ قاب آلومینیومی دور شیشه وجود نداردو شیشه مستقیماً روی استراکچر آلومینیومی کرتین وال (لامل )قرار می گیرد و یک پروفیل نگهدارنده زهوار که بر روی پایه لامل پیچ می گردد شیشه را نگه داشته و مانع واژگونی آن می شود و نما را هم کاملاًآب بندی و هوابندی می کند روی این نگهدارنده هم درپوشهای متنوعی با عرض 5 سانتیمتر و طول ها و فرم های متفاوت نصب می گردد.
شرکت تکین نما آلومینیوم با بیش از ۱۰ سال سابقه موفق در طراحی – فروش و اجرای انواع نماهای ساختمان و با بهره گیری از بهترین کادر و نصاب کرتین وال و رعایت اصول نحوه اجرای نمای کرتین وال آماده خدمات رسانی به مشتریان گرامی می باشد.
لطفاً جهت اطلاع از خدمات شرکت تکین نما آلومینیوم “مجری نمای کرتین وال”
و دریافت اطلاعات تکمیلی در خصوص قیمت نمای شیشه ای کرتین وال , قیمت پروفیل کرتین وال و نحوه اجرای نمای کرتین وال
با ما تماس حاصل فرمایید.
021-88191729 021-88658810
“طرح تهاتر محصولات ساختمانی مرتبط“
شرکت تکین نما آلومینیوم آمادگی خود را جهت تهاتر محصولات ارائه شده اعلام می نماید
کرتین وال چیست؟
کرتین وال ( curtain wall ) در اصطلاح لغوی به معنای دیوار پرده ای است.
نمای کرتین وال در صنعت ساختمان به نوعی پوشش غیر سازه ای نمای خارجی ساختمان که هم وظیفه جدا سازی فضای خارجی و داخلی یک ساختمان از یکدیگر و هم وظیفه کاستن از بار مرده بر ساختمان را دارد، اطلاق می گردد.
در واقع می توان هر سیستم غیر سازه ای که سه خصوصیت زیر را داشته باشد را نوعی کرتن وال نامید:
1- جدا سازی فضای داخلی و خارجی
2- کاستن از بار مرده وارد بر ساختمان
3 – تحمل صرفا وزن خود
از سیستم های نمای شیشه ای کرتین وال مصطح امروزی عمدتاً در نمای ساختمان های بلند مرتبه و جهت افزایش گستره دید ( ویو ) و تامین و تعمیق استفاده از نور طبیعی و ایجاد سازه ای شکیل و … استفاده می گردد.
“نمای کرتین وال ترکیبی از شیشه و آلومینیوم “
امروزه یکی از مدرنترین نماهای مورد انتخاب طراحان و کارفرمایان خوش ذوق – نمای کرتین وال است که عمدتاً از ترکیب فلز آلومینیوم و شیشه به دست می آید.
پنجره کرتین وال یا نمای کرتین وال که با شیشه های با ابعاد بسیار بزرگ مسلح می گردند – از آن دسته مصالحی است که به جهت گسترش روزافزون زیباشناسی طراحان و بهره برداران – روز به روز به تعداد علاقمندان آن افزوده می شود.
ساختار کرتین وال :
قبل از خرید نمای کرتین وال و یا در و پنجره آن باید دقت کرد که این نما از سه متریال اصلی تشکیل می شود که عبارتند از:
1- زیر سازی آهنی نمای کرتین وال
زیر سازی آهنی در واقع کمر بندی است جهت اتصال سازه اصلی نگهدارنده کرتین وال به سازه اصلی ساختمان که در نماهای شیشه ای کرتین وال به صورت افقی به موازات تیرهای اصلی ساختمان جهت اتصال سازه اصلی نمای شیشه ای کرتین وال به سازه اصلی ساختمان مورد استفاده قرار می گیرد.
2- سازه اصلی نگهدارنده کرتن وال
سازه اصلی نگه دارنده در نمای شیشه ای کرتن وال عمدتاً از آلومینیوم اکسترودی با آلیاژ 6063 طراحی و تولید می گردد.
البته می توان ازآهن یا ترکیبات و مشتقات آهن و آلومینیوم و یا سایر پلیمر های خاص در نقش سازه اصلی نگه دارنده نماهای کرتین وال نیز استفاده نمود – اگر چه استفاده از این متریال های حاشیه ای مرسوم نیست.
3- مصالح پر کننده در نمای شیشه ای کرتین وال
امروزه از شیشه به عنوان اصلی ترین متریال پر کننده فضای بین فریم های آلومینیومی در نمای شیشه ای کرتین وال استفاده می گردد.
سایر مصالح پر کننده می توان به پلی کربنات ،فایر سمنت، ورق کامپوزیت ، چوب و … اشاره نمود.
دتایل اجرایی کرتین وال dwg
2 روش اصلی برای اجرای نمای کرتین وال ” دتایل کرتین وال ” وجود دارد
1- اجرای نمای کرتین وال با روش استیک – Statik Panel
متداول ترین روش اجرای نمای کرتین وال روش استاتیک است به این صورت که تقریباً تمامی اجزای استراکچر اصلی شامل پروفیل های عمودی و افقی در محل پروژه توسط دستگاههای عمدتاً manual برش کاری ، ماشین کاری و مونتاژ گردیده توسط نصاب کرتین وال و به صورت مجزا بر روی بدنه ساختمان نصب می گردد.
از مزایای این روش هزینه اجرایی کمتر ، امکان ایجاد تغییرات آنی در ابعاد و سایر موارد در محل پروژه می باشد می توان گفت امروزه بیش از95 درصد پروژه های اجرایی نمای کرتین وال در کشور با این روش اجرا ء می گردد.
2- اجرای نمای کرتین وال با روش یونیتایزد – Unitized system
اجرای نمای شیشه ای کرتین وال به روش یونیتایزد یکی دیگر از روشهای اجرایی کرتن وال است.
در این روش تقریباً تمامی عملیات برش کاری ، ماشین کاری و مونتاژ نمای کرتین وال در کارخانه توسط دستگاه ها با دقت بسیار بالا انجام می گردد و در قطعات کوچکتری که از نظر وزن و ابعاد قابلیت حمل و نصب را داشته باشند به صورت آماده به محل کارگاه حمل می گردد و به کمک جرثقیل توسط نصاب کرتین وال در محل خود قرار می گیرد.
مزیت این روش کنترل کیفیت اجراء به صورت مداوم و سرعت اجرای بسیار عالی آن می باشد.
از نقاط ضعف اجرای نمای شیشه ای کرتین وال با استفاده از سیستم اجرای یوتینایزد می توان به هزینه بالای آن اشاره نمود.
انواع متداول نمای شیشه ای کرتین وال
نمای شیشه ای کرتین وال نیم فیس کپ
نمای شیشه ای کرتین وال فریم لس
انواع رنگها جهت پوشش دادن سطح پروفیلهای نمای شیشه ای کرتن وال
عوامل موثر در تعیین قیمت نمای کرتین وال ( قیمت پنجره کرتین وال )
انواع نمای شیشه ای فریم لس
فرق قیمت نمای شیشه ای کرتین وال فیس کپ با قیمت نمای شیشه ای فریم لس یوچنلی
قیمت نمای فریم لس VS قیمت نمای کرتین وال فیس کپ
ترمال بریک – لوور دوکی – پنجره آلومینیومی دوجداره –
معرفی نمای شیشه ای کرتین وال
یکی از زیباترین نماهای ساختمانی که از ترکیب پروفیل های لامل افقی و عمودی و انواع مدل پنجره دوجداره یا سه جداره تشکیل می گردد نمای کرتین وال فیس کپ می باشد.
یکی دیگر از نماهای ساختمانی نمای کرتن وال فریم لس می باشد و از مهمترین مزایای اجرای نمای کرتین وال امکان اجرای آن در ساختمان های بسیار مرتفع است و مدل ها جدا از هم در محیط با دقت بسیار زیاد تولید می شوند و پس از ترکیب با شیشه جهت نصب به محل پروژه منتقل می شوند.
تقسیم بندی نمای شیشه ای کرتین وال
این نوع نما از نمای شیشه ای به دو مدل روکوب و لامل تقسیم می شود.
در مدل روکوب ابتدا شبکه بندی سطح نما با سازه های سبک و یا نیمه سنگین فلزی به صورت کامل زیر سازی می شود سپس پروفیل های روکوب به همراه شیشه بر روی شبکه بندی سوار می گردند.
وجود لاستیکهای آب بندی و هوا بندی در اطراف پروفیل های رو کوب ورود آب و هوا به داخل غیرممکن می سازد.
مدل لامل
در مدل لامل به دلیل اینکه سطح مقطع پروفیل آلومینیومی بزرگ می باشد از مقاومت بسیار بالایی برخوردار است به همین دلیل احتیاجی به شبکه بندی فلزی نما جهت زیر سازی نمی باشد و خود پروفیل های آلومینیومی به وسیله پلیت که با پیچ هایی لوبیایی داخل آن رگلاژمی باشد به ساختمان متصل می گردد.
در نمای شیشه ای فریم لس ابتدا سطح نما به صورت شبکه بندی کامل زیر سازی شده و پروفیل فریم لس روی این شبکه بندی قرار می گیرند وجود لاستیک های هوابندی و آب بندی در اطراف فریم و شیشه باعث گردیده سطح نما کاملاً ایزوله (آب بندی و هوابندی )گردد .
زیبایی آب بندی مناسب نصب ساده و بارگذاری مناسب به صورت یکجا باعث گردیده تا یکی از پرکاربردترین نماهای ساختمانی نمای فریم لس باشد. در این سیستم ابتداسطح نما بصورت شبکه بندی کامل زیر سازی شده و پروفیل فریم لس همراه با انواع شیشه فریم لس روی این شبکه بندی می گیرند.
از نکات بسیار مهم سیستم نمای شیشه ای فریم لس این است که در سطح نما بیشتر شیشه دیده می شود و آلومینیوم با ظرافت خاصی در کنار شیشه قرار می گیرد و پنجره های بازشو ( انواع بازشو پنجره ) نیز قابل رویت نمی باشد.
کلمات کلیدی:
بهترین نصاب های کرتین وال مجری نمای کرتین وال فریم لس نحوه نصب و اجرای نمای کرتین وال،قیمت شیشه کرتین وال مراحل اجرای نمای شیشه ای کرتین وال ، قیمت نمای فریم لس و قیمت شیشه نما.
نمای شیشه ای کرتن وال
Curtain Wall Façade
نمای شیشه ای کرتن وال
Curtain Wall Façade
نمای کرتن وال چیست *
کرتن وال به معنی دیوار پرده ای است که به نوعی حائل بین فضای داخلی و خارجی ساختمان میباشد که علاوه بر وظیفه جداکننده ای – در مقایسه با سایر نماهای ساختمانی وزن کمی دارد و بار وارد بر ساختمان را کاهش میدهد. از سیستم نمای شیشه ای کرتن وال عمدتا به 2 دلیل اصلی استفاده زیادی میگردد. 1. استفاده از نور طبیعی در حداکثر میزان لازم 2. ایجاد ویو و دید با بیشترین گستره ممکن.
سازه نمای کرتن وال به جز وزن خود بار دیگری را تحمل نمی کند و به دلیل ساختار خاص سازه ای و نحوه اجرا مقاوم در برابر نفوذ آب و هوا ” تبادل حرارت و برودت – فشارهای جانبی علی الخصوص بار باد و برف – و نیروی وارده بر اثر زمین لرزه و تکانه های آنی ساختمان می باشد.
ساختار اجرای نمای کرتن وال *
در 4 مرحله صورت میگیرد. به طور کلی اجرای نمای کرتن وال
زیرسازی فولادی به صورت کمربند فلزی ( با قوطی یا ناودانی ) با متعلقات و اتصالات مفصلی ( پیچ و مهره ای )-1
سازه ( عمدتا ) آلومینیومی اصلی نگهدارنده با پروفیل های الومینیومی ایجینگ شده به صورت افقی و عمودی و ایجاد شبکه آلومینیومی-2
متریال پرکننده داخل شبکه آلومینیومی( که امروزه بیشتر از شیشه در داخل فریم های آلومینیومی استفاده میشود ) -3
4- فیکسر شیشه ( نگهدارنده شیشه ) و درپوش ( که در سیستم نمای شیشه ای کرتن وال درپوش دار استفاده میشود )
»» دیتیل های متنوعی جهت اجرای زیرسازی نمای کرتن وال مورد استفاده قرار میگیرد که اصولی ترین آن استفاده از نبشی و براکت فلزی با سوراخ های لوبیایی ( الومینیومی – آهنی و گالوانیزه ) و با اشکال متنوع می باشد که با این مصالح میتوان از مزایای استفاده از سازه کاملا مفصلی جهت اجرای نمای شیشه ای کرتن وال بهره برد.
انواع نمای کرتن وال *
نمای شیشه ای کرتن وال فیس کپ »»
در این نوع نمای شیشه ای ، پس از ایجاد زیرسازی با پروفیل های آهنی- از پروفیل های عمودی و افقی آلومینیومی جهت ایجاد شبکه آلومینیومی نمای شیشه ای اقدام میگردد – پس از اتمام این مرحله – شیشه ها به صورت موقت با استفاده از پروفیل های موسوم به نگهدارنده شیشه – در جای خود ثابت میشود و در انتها از پروفیل درپوش جهت نصب بر روی نگهدارنده شیشه استفاده میگردد. فینیشینگ نمای شیشه ای کرتن وال فیس کپ از بیرون نما – متداولا درپوشی با رخ 5 سانتیمتر و عمق 2 سانتی متر است که از بیرون نما بر روی پروفیل های عمودی و افقی نصب میگردد سیستم نمای کرتن وال فیس کپ ( یا درپوش دار ) متداولترین نوع نمای شیشه ای کرتن وال مورد استفاده در نمای ساختمان شیشه ای می باشد
نمای شیشه ای کرتن وال نیم فیس کپ »»
نمای کرتن وال نیم فیس کپ هم مانند نمای شیشه ای کرتن وال فیس کپ است با این تفاوت که در یکی از قسمتهای افقی و یا عمودی پروفیلهای کرتین وال ( در نمای بیرونی ) به جای نگهدارنده و درپوش از چسبهای با قابلیت انبساط بالا و مقاوم در برابر اشعه خورشید استفاده میگردد.
نمای کرتن وال فریم لس »»
به ۲ صورت اصطلاحا ۲ کاسته و فول فریم لس ( فریم لس یوچنلی ) به کار برده میشود که البته مدل دو کاسته به دلیل مقدار بالای استفاده از پروفیل آلومینیوم ( هزینه بالا نسبت به مورد مشابه ) امروزه کمتر مورد استفاده قرار میگیرد.
در مدل دوم که همان سیستم نمای شیشه ای کرتن وال فریم لس ( یوچنلی ) می باشد به صورت کلی به جای اسپیسر معمولی از اسپیسر یوچنل ( که خود شامل ۲ نوع است ( یوچنل پیوسته و گسسته ) استفاده شده و به جای چسب های پلی سولفاید عادی ( که در شیشه های ۲ جداره عادی استفاه می شود ) از چسب های استراکچرال – دو جزیی استفاده می گردد – در نمای شیشه ای کرتن وال فریم لس از نوع خاصی فیکسچر ( نگهدارنده ) شیشه که به صورت مخفی در نمای شیشه ای کارگذاری میگردد استفاده میشود.
مزیت اصلی این سیستم عدم رویت درپوش در نمای خارجی ساختمان میباشد که به نوعی و تاحدودی نمای شیشه ای به صورت یکپارچه تر از خارج ساختمان دیده میشود و شاید بتوان گفت ایراد اصلی آن محدودیت در ابعاد شیشه های مورد استفاده و هزینه بالای این نوع شیشه ها می باشد.
نمای کرتن وال تقویت شده با فولاد ( رینفرس ) *
نوعی دیگر از نمای کرتن وال – نمای شیشه ای کرتن وال رینفرس است که بسته به ارتفاع و ابعاد مدول ها و فواصل پروفیل های عمودی و پروفیل های افقی نمای کرتن وال و فواصل بسته شدن پروفیل های عمودی در نمای شیشه ای و فشار های جانبی وارده و ممان اینرسی لازم برای ایجاد سازه ای مستحکم که بتواند وزن و بارهای جانبی را به راحتی انتقال دهد – از پروفیل ها با ابعاد متنوعی در ایجاد سازه نمای شیشه ای کرتن وال استفاده میگردد. یکی دیگر از سازه های مورد استفاده در نماهای شیشه ای سازه نمای شیشه ای سیستم رینفرس است که در آن ابتدا از پروفیل های آهنی از جمله تیرآهن آی 10 یا ناودانی و یا قوطی 40*80*3 به عنوان استراکچر اصلی فلزی نمای شیشه ای ( اتصال جوشی ) استفاده میشود. این نوع سازه با توجه به یکپارچگی و ممان بالا تحمل بسیار بالایی در مواجه با بارهای وارده بر نما دارد. پس از اجرای سازه آهنی از پروفیل های آلومینیومی یو شکل ( با انفصال توسط عایق دی الکتریک ) جهت پوشش قسمت داخلی و خارجی سازه اهنی استفاده میگردد – این نوع سازه ( نمای کرتین وال رینفرس ) در قسمت هایی از نما به کار گرفته میشود که امکان استفاده از سازه آلومینیومی معمول – به تنهایی – وجود ندارد. از جمله محاسن این سیستم میتوان به استحکام بسیار بالا – اجرای طرح های نامنظم هندسی در نما و امکان استفاده از شیشه هایی با ابعاد بسیار بزرگ جهت ایجاد چشم انداز مناسب مخصوصا در نمای شیشه ای ویلا میتوان اشاره نمود.
محاسن استفاده از نمای کرتن وال در نمای ساختمان *
» وزن کم و در نتیجه کم شدن بار وارد بر سازه اصلی ساختمان.
» ایجاد فریم های با ابعاد بزرگ و در نتیجه ایجاد چشم انداز مناسب.
» استحکام و پایداری بسیار مناسب و زیبایی منحصر به فرد.
» در صورت اجرای استاندارد و استفاده از زیرسازی مفصلی : جلوگیری از مخاطرات تکانه های آنی ساختمان
» استفاده از شیشه جهت استفاده از نور طبیعی و همچنین کنترل نور توسط شیشه های رنگی
» عایق بندی مناسب جهت کنترل میزان صوت ورودی به فضای داخلی ساختمان و امکان استفاده از شیشه های 1- 2 و 3 جداره.
» استفاه از انواع رنگ های پودری الکترواستاتیک ( ساده و سمباده ای ) – آنادایز ( مات – براق – خش دار ) و طرح چوب برای زیبایی بخشی هر چه بیشتر به فضای داخلی و خارجی نما.
کرتن وال به معنای دیواره پرده ای است که نوعی سیستم پوشش دهنده غیر سازه ای نمای خارجی ساختمان می باشد.
دراین نمای شیشه ای بجای استفاده از فریم آهنی از پروفیل های آلومینیومی استفاده و نما به صورت مشبک بوده و تلفیقی از آلومینیوم و شیشه می باشد و در دو نوع در پوش دار و نیمه درپوش دار است.
کرتن وال به نحوی طراحی شده است که از ورود آب وهوای حاصل شده از شرایط جوی جلوگیری می کند و علاوه بر زیبایی تأمین کننده نور به داخل ساختمان به وقت روز می باشد.
نمای شیشه ای لامل
در نمای کرتین وال پروفیل های آلومینیومی که شیشه بر روی آنها قرار می گیرد را لامل گویند که به دو صورت افقی و عمودی هستند.
در نمای کرتین وال شیشه ای لامل به نوعی نمای شیشه ای و سبک با استراکچر تمام آلومینیومی اطلاق می گردد.نمای شیشه ای تلفیق با پروفیلهای آلومینیومی به نام لامل است . این نما بسیار زیبا و از رنگ و اندازه بسیار متنوع می باشد.
نمای شیشه ای کرتین وال متشکل از لامل های آلومینیومی و جامهای شیشه بوده که ساختمان را از خارج می پوشاند و به وسیله دستکهایی از جنس فولاد ویا آلومینیوم به سازه ساختمان وصل می گردد.
از مزایای نمای کرتین وال شیشه ای لامل می توان به عدم مشاهده هیچ گونه پرچ یا پیچ ،عدم محدودیت انتخاب رنگ و امکان نصب بازشومخفی و بازشو لولایی به داخل بازشو یا دو جهته اشاره نمود.
نمای کرتین وال شیشه ای لامل از لحاظ دیتایل ظاهری فریملینگ شیشه، به دو دسته فریم لس و فیس کپ طبقه بندی می گردد.
سیستم فریم لس دارای فریمی است که از پشت شیشه را قاب کرده و روی لامل به وسیله لقمه های آلومینیوم مخصوص متحرک نگه داشته می شود و از خارج ساختمان تنها ژوبین ها ی مابین شیشه ها دیده می شود.
در سیستم فیس کپ قاب آلومینیومی دور شیشه وجود ندارد و شیشه مستقیماً بر روی استراکچر آلومینیومی کرتین وال (لامل) ( دیتیل کرتین وال ) قرار می گیرد و یک پروفیل نگهدارنده یا زهوار که بر روی پایه لامل پیچ می گردد شیشه را نگه می دارد و باعرض 5 سانتی متر و طول فرم های متفاوت نصب می گردد.
در این فریم ها امکان نصب شیشه های تک جداره و دو جداره وجود دارد.ظاهر این نما به صورت مشبک بوده و تلفیقی از آلومینیوم و شیشه است و به گونه ایی ساخته می شود و شرایط نصب آن به گونه ای است که انعطاف پذیری خاصی در مواجه با تنشهای ناشی از زلزله و نشت های احتمالی ساختمان در مواقع اضطراری دارد.
سیستم فیس کپ شرکت تکین نما آلومینیوم با عمق های متفاوت بوده و لامل ها به صورت گونیا با گوشه های تیز و گوشه مدور دارای تنوع است و با درپوش شکافداربدون پروفیل نگهدارنده یا با استفاده از جامهای شیشه مجهز به یو چنل بدون در پوش و نما ی تمام شیشه قابل اجراء می باشند.
برای برآورد قیمت نمای کزتین وال شیشه ای لامل نوع تقسیم بندی و نوع شیشه ( دیتیل های کرتین وال ) و عرض و ارتفاع ساختمان و نوع یراق و نوع شبشه و رنگ آن بسیار تأثیر گذار می باشد.
انواع نمای شیشه ای ساختمان
فریم لس:
در نمای فریم لس سطح نما توسط پروفیل های فلزی شبکه بندی می شود و سپس فریم نما در داخل این شبکه ها قرار می گیرد.این فریم ها دارای لاستیک های مخفی هوابندی و آبندی می باشند که شیشه به آسانی روی آنها نصب می شود این فریم ها دارای رنگ های متعددی هستند.
اسپایدر:
نمای اسپایدر معمولا شیشه لمینت شده ای دارد متشکل از دو لایه شیشه سکوریت 6میلیمتر فلوت استاندارد درجه یک ودر لایه طلق که در مجموع 52/1میلیمتر و در بین دو شیشه سکوریت قرار می گیرد.
نمای شیشه ای اسپایدر در فروشگاه ها و در نماهای تجاری کاربرد بسیار زیادی دارد.
نمای شیشه ای بالکن
بالکن شیشه ای بیشتر به عنوان پوشش و محافظ بالکن می باشد.
نمای شیشه بالکن متشکل از دو پروفیل آلومینیوم افقی نصب شده بر روی ساختارهای کف و سقف وهمچنین دو پروفیل عمودی در دو طرف بالکن قرار دارد و بخش آلومینیوم بالکن شیشه ای با رنگ پودری پلی آستر پوشش داده شده است.ا
مزایای نمای شیشه ای بالکن
۱ – عایق انرژی ، حرارت و صدا و مانع ورود گرد و غبار
۲ – زیبایی منحصر به فرد و مدرن ، بهره مندی منطبق با سلیقه شخصی از فضا و مناظر اطراف سازه
۳ – استحکام پروفیل و شیشه و مدت عمر بسیار طولانی
۴ – استفاده بهینه از فضای ساختمان و وسعت بخشیدن زیر بنا
۵ – سهولت بسیار در شستشو و نظافت دو طرف شیشه
۶ – امنیت بسیار بالا هم به لحاظ نشکن بودن شیشه و هم به لحاظ عدم قابلیت باز شدن از سطح بیرونی
۷ – کاربرد آسان در هر سطح و سازه اعم از مسکونی و تجاری
دیدگاه (1)
Very interesting topic, appreciate it for posting