ورق آلومینیومی کامپوزیت پنل
Aluminum Composite Panel
یکی دیگر از پوشش های پرکاربرد جهت احرا در نمای خارجی ساختمان ورق الومینیومی کامپوزیت است که دارای ساختار و مشخصات فنی پرشماری است که به اختصار در این بخش به برخی از انها اشاره میشود.
ورق کامپوزیت الومینیومی از سه لایه کلی شامل 2 لایه ورق الومنیوم با ضخامت 3 الی 5/0 میلیمتر و یک لایه پلی اتیلن به ضخامت 3 تا 5 میلیمتر تشکیل میشود که لایه خارجی الومنیوم با رنگ و پوشش ” پی وی دی اف ” جهت تثبیت رنگ پوشانده شده است.از خصوصیات فنی و اجرایی ورق کامپوزیت الومنیوم میتوان به تنوع رنگی بالا – ثبات رنگ – عایق حرارتی مناسب – سازگاری با شرایط اب و هوایی مختلف – عدم زنگ زدگی – قابلیت ایجاد طرح های منحنی – شکسته و چند وجهی – مقاومت در برابر اشعه مضر خورشید – سبکی سازه نما – سطح صاف و چشم نواز – سرعت اجرا – تعمیر – تعویض و نگهداری آسان اشاره نمود.این خصوصیات پر شما و بعضا منحصر بفرد – ورق کامپوزیت الومینیوم را به یکی از پر کاربرترین نماهای ساختمانی مدرن تبدیل کرده است.
روش های کلی اجرای نمای ورق کامپوزیت الومینیومی “
به طوری کلی 2 روش فیکس و هنگ جهت اجرای ورق کامپوزیت الومینیوم و جود دارد.
در روش فیکس زیرسازی توسط قوطی های اهنی ( عمدتا 40*40 میلیمتر ) و به صورت جوشی انجام شده و به استراکچر اصلی ساختمان وصل میگردد. پس از اندازه برداری شبکه فلزی ایجاد شده پنل های ورق کامپوزیت توسط دستگاه برش – شیار و خم کاری شده و با پیچ بر روی شبکه اهنی موجود نصب میگردد. این روش متداولترین روش نصب ورق کامپوزیت الومینیوم میباشد.
در روش هنگ ( در اصطلاح به معنای آویزان کردن ) عمده زیرسازی توسط پروفیل های آلومینیومی انجام می پذیرد. این پروفیل های الومینومی زیرسازی توسط نبشی و براکت و پیچ و مهره به سازه اصلی ساختمان متصل میگردد و پس از ساخت پنل ها با ابعاد مشخص شده در نقشه – پنل های ساخته شده برروی زیرسازی ایجاد شده نصب میگردد. مزیت اصلی اجرای ورق کامپوزیت با روش هنگ ایجاد قابلیت رگلاژ پذیری مناسب پنل در هنگام نصب میباشد که نتیجتا به ایجاد نمایی یک دست تر و زیباتر می انجامد.
از ورق کامپوزیت الومینیوم عمدتا در پوشش نمای خارجی ساختمان های اداری و تجاری و تابلو های تبلیغاتی و… استفاده میشود.