نمای کرتین وال
Curtain Wall Façade
کرتین وال چیست ؟
کرتین وال در فارسی به معنای دیوار پردهای است که علاوه بر کاهش بار مرده وارده بر ساختمان ، وظیفه جداسازی نمای بیرونی ساختمان از نمای داخلی را بر عهده دارد. در واقع کرتن وال دیواری است که هم استحکام لازم و کافی را دارد و هم به مانند پرده میتواند ظریف ، شفاف و انعطاف پذیر باشد . راحت تر بگویم هر نوع حائلی که این 2 خاصیت یعنی شفافیت و استحکام سازه ای را دارا باشد ، نوعی دیوار است اما …
ما در این بحث به توضیح در مورد انواع کرتن وال های خاص که پایه اصلی انها از شیشه و آلومینیوم تشکیل شده است ، خواهیم پرداخت .
نمای کرتین وال
نمای کرتین وال ( نمای لامل ) یکی از مدرن ترین سیستم های قابل اجرا در نمای ساختمان های امروزی است . مزایا و ویژگی های خاص و پر شمار این محصول آن را به یکی از پرکاربرد ترین و منحصر به فرد ترین سیستم های نما در ساختمان های امروزی تبدیل کرده است .
این مزایا و ویژگی ها باعث شده کاربرد این نوع نما به طور فزاینده ای در انواع ساختمان ها از جمله اداری ، تجاری ، ویلایی ، صنعتی و حتی مسکونی افزایش یابد و به طور خلاصه از ترکیب پروفیلهای آلومینیومی اکستروده شده به عنوان استراکچر اصلی نما و از شیشه جهت پرکردن فضای میان شبکه های ایجاد شده ، تشکیل میشود .
در حال حاضر، نمای لامل به طور عمده با استفاده از پروفیلهای آلومینیومی اکسترود شده که دارای مقاومت و ممان اینرسی مناسب هستند، طراحی و تولید میشود. این پروفیلها در اندازهها و ضخامتهای متنوعی قابل دسترس هستند. علاوه بر این، برای پر کردن فضاهای خالی بین سازههای آلومینیومی، از شیشه بهره گرفته میشود. شیشههای مورد استفاده نیز باید الزامات استاندارد لازم برای نصب در این نوع نماهای آلومینیومی را رعایت کنند.
در این بحث ابتدا لازم است مفهوم یکی از پر کاربردترین واژه های استفاده شده در این نوشتا ر ، یعنی لامل را توضیح دهیم .
انواع نمای کرتین وال :
- نمای کرتین وال فیس کپ
- نمای کرتین وال سمی فیس کپ
- نمای کرتین وال فریم لس
- نمای کرتین وال رینفورس
- نمای کرتین وال ادآن
لامل چیست ؟
لامل به واقع همان پروفیل های الومینیومی تو خالی و با مقطع بسته هستند که شبکه سازه آلومینیومی نمای کرتین وال را تشکیل میدهند، که پس از اجرای این شبکه از لامل ها بر روی نمای ساختمان ، شیشههای بر روی این شبکه های الومینیومی نصب میشوند.
پروفیلهای لامل به دو دسته عمودی و افقی تقسیم میشوند. این پروفیلها با استفاده از پیچهای گالوانیزه سرمتهای و لقمههای فیکس یا کشویی به یکدیگر متصل شده و ساختار اصلی نمای کرتن والهای مدرن را تشکیل میدهند.به لاملهای عمودی مولیون و به لاملهای افقی ترنزوم گفته میشود .
مشخصات فنی و نحوه اجرا
1- زیرسازی با کمربند فلزی ( و با یه صورت نقطه ای ) و اتصال مفصلی
مشخصات فنی و دیتیل های مختلفی جهت اجرای زیرسازی این نوع نما مورد استفاده می گردد که اصولی ترین آن ها اجرای کمربند فلزی جهت اتصال سازه الومنیومی کرتن وال به بدنه اصلی ساختمان و استفاده از نبشی فلزی و براکت آلومینیومی ( یا فلزی رنگی و یا گالوانایز شده ) با سوراخ های لوبیایی می باشد که با این روش نصب، میتوان از مزایای سازه کاملا مفصلی بهره برد .
در این روش، ابتدا نبشی فلزی به کمربند فلزی متصل به نمای اصلی جوش داده میشود. سپس براکتها، که در نقاط اتصال سازه آلومینیومی به اسکلت نما قرار دارند، با استفاده از پیچ و مهره به نبشیها متصل میشوند. یکی از بزرگترین مزایای این سیستم، ایجاد سازهای مفصلی است که قادر به جذب و دفع تکانههای ناشی از زلزله میباشد؛ این ویژگی یکی از خصوصیات منحصر به فرد در اجرای نمای کرتن وال است.
2- سازه آلومینیومی نمای کرتین وال با استفاده از مقاطع الومنیومی اکسترودی ( لامل ها )
یک دیگر از اجزای اصلی این نوع نمای شیشه ای ، سازه آلومنیومی آن است که در واقع استراکچر این نوع نما محسوب شده و در برگیرنده و انتقال دهنده بارهای مختلف وارده به سازه اصلی ساختمان است .
به طور کلی هرچه پروفیل انتخاب شده ( لامل ها ) برای نصب در نمای کرتن وال دارای سطح مقطع و ضخامت بیشتری باشد، سازه تشکیل شده دارای تحمل بار بیشتری خواهد بود. انتخاب سطح مقطع و ضخامت مناسب پروفیل آلومینیوم رابطه مستقیمی با ارتفاع کف تا سقف سازه اصلی ساختمان، مدول بندی شیشه ها و بار وزنی شیشه ها (ضخامت و چند جدارگی) و … دارد. هر چه میزان این عوامل بیشتر باشد، بایستی از پروفیل آلومینیومی با سطح مقطع و ضخامت بیشتری برای اجرای نمای کرتین وال استفاده نمود .
این نکات لزوم بهره گیری از محاسبات سازه ای برای انتخاب درست نوع، سطح مقطع و ضخامت پروفیل الومینیومی جهت نصب نمای کرتن وال را بیش از پیش عیان می سازد .
3- شیشه به عنوان متریال پر کننده ( در برخی قسمت ها میتوان از سرامیک ، سنگ و … نیز استفاده نمود )
شیشه به عنوان یکی از متریال های مرسوم و قابل دسترس و دارای ویژگی های منحصر به فرد از جمله شفافیت ، انعطاف پذیری و ظرافت ، به طور عمده به پای ثابت استفاده در نمای پروژه های ساختمانی تبدیل شده است . شیشه مورد استفاده در نمای ساختمان به عنوان سومین جز در ایجاد سازه استاندارد نمای کرتن وال نقش مهم و مکمل را برعهده دارد .
انتخاب نوع ( سکوریت – لمینیت ) ، ضخامت ، چند جدارگی ، اسپیسر و چسب مورد استفاده در تولید شیشه موضوع مهمی است که به عوامل زیادی از جمله ارتفاع ساختمان ، موقعیت جغرافیای ، ابعاد شیشه مورد نیاز و … بستگی دارد .
همچنین استفاده از شیشه های رنگی و یا رفلکس یکی دیگر از ویژگی هایی است که میتوان از آن جهت کنترل میزان نور ورودی به داخل ساختمان و یا جهت کنترل دید بیرونی استفاده نمود .
مزایای نمای کرتین وال
- سبکی و در عین حال استحکام بالای سازه
- اتصال مفصلی و به تبع آن دفع و خنثی سازی تنش های ناشی از زلزله و تکانه های انی
- ورود نور طبیعی به داخل ساختمان
- زیبایی ، ظرافت و مدرن بودن
- عایق صوت و حرارتی
- سرعت اجرای مناسب
- آب بندی و هوابندی
- قابلیت ترکیب با اکثر متریال دیگر نما
- امکان ایجاد طرح های متنوع با استفاده از قابلیت انعطاف پذیری بالا
اجرای نمای کرتین وال
قاعدتاً روش های مختلفی جهت نصب زیر سازی ، سازه آلومینیومی و شیشه نمای کرتن وال وجود دارد .
اصولی ترین روش نصب نمای کرتین وال جهت ایجاد سازه ای انعطاف پذیر و در عین حال مستحکم ، استفاده از جوشکاری در پایین ترین نقطه اتصال به سازه اصلی و استفاده از نبشی و براکت فلزی (با سوراخهای لوبیایی شکل) در نقطه اتصال بالایی است که توسط پیچ و مهره پروفیل عمودی سازه نمای کرتن وال را به زیرسازی متصل به سازه اصلی ، وصل می کند .
در صورت استفاده از نبشی و براکت آهنی ، آبکاری یا رنگ کاری این قطعات توصیه می گردد. همچنین می توان از لاستیک دی الکتریک جهت جلوگیری از خوردگی بین آهن و آلومینیوم بهره برد. این روش اتصال سازه آلومینیومی، بهترین روش جهت جلوگیری از مخاطرات مربوط به تکانه های زلزله می باشد .
دو روش کلی جهت اجرای نمای کرتین وال :
سیستم استیک
متداول ترین روش در اجرای نمای کرتین وال در تهران روش استیک می باشد بدین صورت که اجزای مختلف استراکچر اصلی شامل پروفیل عمودی و افقی در محل پروژه برش کاری شده و به صورت مجزا برروی بدنه ساختمان نصب می شوند و سپس شیشه یا سایر مصالح پرکننده در داخل فریم های آلومینیومی قرار می گیرند. شاید بتوان گفت امروزه به دلیل صرفه جویی در هزینه حدود ۹۵ درصد پروژه های اجرایی در کشور به این روش اجرا می گردد .
سیستم یونیتایزد
در این روش تقریبا تمامی عملیات ماشین کاری و مونتاژ سازه اصلی نمای کرتین وال و حتی مونتاژ اتصالات، یراق آلات و واشر ها و شیشه در داخل کارخانه صورت می گیرد و در قطعات کوچکتری که از نظر وزن و ابعاد قابل نصب باشد به صورت آماده به کارگاه محل نصب حمل می شود .
مزیت اصلی اجرای کرتین وال به روش یونیتایزد کنترل کیفیت اجرا به صورت مداوم می باشد و نتیجه بهتری در اجرای کار خواهد داشت . از نقاط ضعف اجرای این سیستم به هزینه بالای آن میتوان اشاره کرد .
لطفاً جهت دریافت مشاوره واطلاعات دقیق در خصوص قیمت نمای کرتین وال با کارشناسان شرکت تماس حاصل فرمایید .
عایق بندی در نمای کرتین وال و نحوه جلوگیری از هدر رفت انرژی
نمای لامل یا همان به اصلاح نوع متداول پروفیل های الومنیومی مورد استفاده در سازه نمای کرتن وال امروزی به شیوهای طراحی شده است که در برابر عوامل جوی از جمله اب ، هوا ، صوت و حرارت عایق میباشد و از داخل ساختمان در برابر عوامل جوی در هر اقلیمی محافظت میکنند .
در طراحی پروفیل های لامل شیارهایی چهت قرارگیری لاستیک هایی ( که در اصطلاح لاستیک ای پی دی ام نامیده میشوند ) که باعث عایق شدن نمای کرتین وال در برابر آب – رطوبت و هوا – خاک میشوند ، تعبیه شده است .
همچنین در دماغه پروفیل های آلومنیومی لامل شیاری جهت ایجاد خاصیت ترمال برک ( گرمابند ) وجود دارد که این شیار توسط پروفیلی از جنس پلاسنیک فشرده ( پلی آمید ) که تا 200 درجه سانتیگراد تحمل گرما دارد ، پر میشود . این پلی امید باعث میشود عبور حرارت و برودت از طریق پروفیل الومنیومی لامل که در واقع رسانا عمل میکند ، کاهش یابد و بدین وسیله از هدر رفت انرژی جلوگیری شود .
در واقع طراحی خاص و رعایت جزییات سیستم کرتن وال با استفاده از پروفیل های لامل باعث شده نمایی مستحکم ، عایق و با قابلیت های فراوان و خاص یرای سلایق گوناگون به وجود آید و این همان دلیل کاربرد فراوان سیستم های نمای کرتن وال در پروژه های مدرن امروزی میباشد .
استفاده ار چسب جهت آب بندی نمای کرتن وال
پس ار اتمام نصب پروفیل های لامل بر روی سازه اصلی ساختمان و نصب شیشه ها و انجام سایر جزئیات ، زمان آب بندی فاصله میلیمتری دور سازه کرتن وال است . شیوه استفاده از چسب و نوع چسب مورد استفاده در آب بندی این نوع نما بسیار مهم است .
به طور کلی 3 نوع چسب متداول جهت اب بندی دورنمای کرتین وال وجود دارد . اول چسب های سیلیکونی ، دوم چسب ماستیک و سوم چسب های سیلیکون – ماستیک ( که در واقع ترکیبی از چسب های سیلیکون و ماستیک است )
استفاده از چسب های ماستیک و سیلیکون – ماستیک با توجه به اینکه چسب در معرض عوامل جوی در بیشتر حالات خاصیت ارتجاعی خود را به سرعت از دست میدهند و خشک میشوند ، اصلا توصیه نمیشود .
بهترین نوع چسب قابل استفاده چسب های سیلیکونی است که علاوه بر خاصیت چسبندگی خوب ، دارای خاصیت ارتجاعی و دانسیته بالا نیز هستند .
پیش از استفاده از چسب های سیلیکونی لازم است محل تزریق چسب از هر گونه رطوبت ، گردو خاک و چربی پاک شود .
پس از تمیز نمودن محل تزریق چسب از الودگی های گفته شده ، رعایت میزان تزریق چسب جهت آب بندی درزها مهم است به طوریکه حتما میبایستی حداقل عرض نشیمن چسب بر روی 2 طرف سطوح درز 5 میلیمتر باشد تا در صورت بلند شدن لبه چسب از روی سطح ، مابقی عرض چسب تزریق شده به آب بند نگه داشته شدن نما کمک نماید و نمای کرتین وال از نظر آب بندی ، عمر بیشتری نماید .
چسب های سیلیکونی بهتر است از برند های ترک و با بلژیکی یا هلندی موجود در بازار استفاده شود که از نظر میزان چسبندگی و خواص ارتجاعی در شرایط خوبی میباشند . همچنین لازم است به هنگام خرید چسب به تاریخ مصرف آنها دقت شود .
انواع کرتین وال
- نمای کرتین وال فیس کپ
نمای کرتین وال فیس کپ ( درپوش دار ) به عنوان یکی از پرکاربرترین سیستمهای اجرایی در زمینه اجرای نمای کرتن وال مطرح است. در سیستم فیس کپ همانطور که از نامش مشخص است در نمای خارجی از درپوش های ( فیس کپ ) الومنیومی به عنوان فینیشینگ نما استفاده میشود .
بدین صورت که پس از تشکیل سازه الومنیومی نمای کرتن وال ( با استفاده از پروفیل های موسوم به لامل ) شیشه ها در داخل شبکه های الومینیومی تشکیل شده به کمک نگهدارنده الومنیومی موقت نصب میشود .
پس از نصب شیشه ها ، نگهدارنده های اصلی شیشه به صورت یکسره بر روی پروفیل های لامل پیچ شده و در پایان از فیس کپ آلومینیومی ( درپوش یو شکل با ابعاد و مقاطع مختلف ) جهت پوشاندن پیچ ها و ایجاد ظاهری مناسب استفاده میشود . ( توضیحات بیشتر نمای فیس کپ … )
- نمای کرتین وال فریم لس
1- نمای فریم لس – یوچنلی
در این سیستم، پایه اصلی از پروفیلهای آلومینیومی تولید شده به روش اکستروژن تشکیل میشود و این پروفیلها از طریق اتصالات مفصلی به سازه اصلی ساختمان متصل میشوند. روش تولید شیشههای نمای کرتین وال فریم لس – یوچنل به گونهای است که به جای استفاده از اسپیسرهای معمولی که در شیشههای دوجداره استاندارد به کار میرود، از تکنیکهای خاصی بهره گرفته میشود.
( توضیحات بیشتر نمای فریم لس … )
2- نمای فریم لس – استپ یونیت ( یا ۲ کاسته )
نصب سازه اصلی آن همانند سیستم نمای کرتین وال فریم لس – یوچنل است . در سیستم نمای کرتین وال فریم لس – استپ یونیت ، پس از اماده سازی سازه اصلی ، قاب الومنیومی دیگری در کارگاه تولید شده و شیشه ها که به صورت استپ یونیت تولید شده اند .
3- نمای فریم لس با زیرسازی آهنی
این نوع نما را میتوان به عنوان یک نمای کرتین وال بدون قاب در نظر گرفت که در ساختار اصلی به جای آلومینیوم از قوطیهای آهنی استفاده میشود. در این سیستم، معمولاً از قوطیهای آهنی با ابعاد ۴۰*۴۰ و ۲۰*۴۰ برای ساخت زیرسازی شبکه فلزی بهرهبرداری میشود. پروفیلهای آلومینیومی به صورت قابهای مونتاژ شده درون این شبکه فلزی با اتصال پیچ نصب میگردند.
نمای کرتین وال تقویت شده با فولاد ( رینفرس )
گاهی اوقات به دلیل فاصله بیش از اندازه تیرهای اصلی ساختمان نسبت به یکدیگر ( برای مثال در قسمت ووید ساختمان های ویلایی ، واحدهای تجاری با سقف های بلند و یا دیواره سوله ها ) امکان استفاده از سازه های متعارف نمای کرتین وال وجود ندارد . ( توضیحات بیشتر نمای کرتین وال رین فرس … )
انواع بازشو ها در نمای کرتین وال
یه طور کلی 2 مدل بازشو در نمای کرتن وال میتوان ایجاد نمود که در این میحث به توضبح هر کدام از آنها میپردازیم .
1- بازشو مخفی در نمای کرتین وال
در این نوع طراحی، در قسمتهایی که نیاز به ایجاد بازشو وجود دارد، باید از نصب شیشه فیکس در هنگام نصب شیشهها برای قاب مورد نظر (جایی که بازشو در نظر گرفته شده) خودداری شود. پس از اتمام نصب درپوشهای سایر قسمتها، اندازهگیری قاب مورد نظر انجام شده و با استفاده از پروفیلهای آلومینیومی، فریم و لنگهای برای بازشو بهطور جداگانه ساخته میشود. سپس لولاهای کاردی (فریکشن یا پارالل) و دستگیره بر روی این بازشو نصب میگردد.
شیشههای بازشو مخفی که به آنها “استپ یونیت” گفته میشود، دارای لایه بیرونی هستند که 30 میلیمتر از لایه داخلی بزرگتر است. این لایه بیرونی با استفاده از چسبهای سیلیکون استراکچرال به لنگههای این نوع شیشهها متصل میشود. مزیت اصلی بازشو مخفی در نمای کرتین وال این است که در هنگام بسته بودن بازشو ، هیچ گونه پروفیل اضافی از بیرون نما دیده نمیشود . به همین خاطر است که این نوع ، بازشو مخفی نامگذاری شده است .
یازشو های مخفی اکثرا یه صورت کلنگی و به بیرون باز میشوند و میتوان از انها در هر نوع ساختمانی با هر نوع کاربری استفاده کرد . ایراد اصلی بازشو مخفی در نمای کرتن وال این است که تمیز کردن شیشه های فیکس اطراف بازشو ، با محدودیت هایی روبرو است .
2- بازشو آشکار در نمای کرتین وال
بعضی اوقات بدلیل وجود محدودیت ها در استفاده از بازشو های مخفی و سلیقه طراح و کارفرمای پروژه پیشنهاد دومی جهت ایجاد بازشو در نمای کرتین وال داده میشود که آن پیشنهاد اجرای بازشو اشکار در نمای کرتن وال است . بازشوهای آشکار در واقع همان سیستم پنجره ترمال برک است که در قسمت های مورد نیاز جهت بازشدن ، استفاده میگردد. در بازشو آشکار ، معمولا از سیستم پنجره لولایی تک و یا دوحالته ترمال بریک استفاده میشود . مهمترین مزیت استفاده از این نوع بازشو سهولت دسترسی به سایر شیشه ها از بیرون جهت تمیز کاری میباشد و همانطور که از نام این نوع بازشو ها پیداست برخلاف بازشو های مخفی ، فریم و لنگه اضافی بازشو از بیرون نما روییت میگردد .
نمای کرتین وال اد ان ( add on ) / ارزان ترین نمای کرتین وال
بدیهی است بحث قیمت نمای کرتین وال یکی از مباحث جدایی ناپذیر در جریان انتخاب نوع نمای شیشه ای مورد استفاده در نمای ساختمان ها میباشد .
ارزان ترین نوع نمای کرتن وال که به آن سیستم نوک دماغه ای ( add on ) نیز گفته میشود ، در واقع ترکیبی از پروفیل های آهنی و آلومینیومی است که معمولا از قوطی های آهنی 50*100 و 50*50 جهت ایجاد شبکه فلزی زیرسازی استفاده شده و پس از ان از نوعی پروفیل سپری شکل آلومینیومی ( موسوم به دماغه ) بر روی شبکه فلزی تشکیل شده ، پیچ میشوند .
پس از ان به ترتیب شیشه ، نگهدارنده شیشه به همراه لاستیک های اب بندی و درپوش یو شکل الومنیومی بر روی سازه نصب میگردد .
در واقع این سیستم تمامی مزایای نمای کرتین وال بر پایه مقاطع الومنیومی لامل را داراست ، با این تفاوت که به جای آلومینیوم در قسمت داخلی نمای ساختمان ، قوطی های آهنی دیده میشود که میتوان با عملیات رنگ آمیزی بر روی آهن به سطحی زیبا و صیقلی دست یافت .
نمای خارجی این سیستم کاملاً مشابه سیستمهای نمای کرتن وال معمولی است و قابلیتهای لازم برای آببندی و هوابندی مناسب نمای ساختمان را فراهم میآورد.
این سیستم ارزانترین نمای کرتن وال قابل اجرا است که علاوه بر قیمت مناسب ، کلیه محاسن نمای کرتن وال ( بر پایه پروفیل الومنیومی لامل ) را داراست . از این سیستم میتوان در کلیه پروژه های اداری – مسکونی – ویلایی – صنعتی و سوله ها استفاده نمود .
اجرای نمای کرتین وال در تهران
شرکت تکین نما آلومینیوم با سابقه موفق 15 ساله در اجرای نمای کرتین وال در تهران و سایر شهر های ایران از جمله مناطق و شهرهای کرج ، رویان ، تنکابن ، نوشهر ، چالوس ، مشهد ، بوشهر ، عسلویه ، رشت ، انزلی ، کرمانشاه ، گرگان ، گلستان ، اصفهان ، نمک ابرود ، کرمان ، جیرفت ، کردان ، رودهن و … به عنوان مجری نمای کرتین وال شناخته شده است .
همچنین این شرکت با توجه به تجربه بالا در اجرای نمای کرتین وال در شهرهای باران خیز شمالی نظیر استان مازندران و رشت ، تخصص و تجربه لازم جهت آب بندی نمای کرتین وال در این استان ها را داراست .
“صحت عمل به تعهدات و رعایت اصول حرفه ای مشتری مداری برای ما جز مهترین اصول است.”
سوالات متداول و پاسخ های خلاصه
کرتین وال به چه معناست ؟
کرتین وال در معنای عام به دیواره هایی گفته میشود که از پروفیل های آلومینیومی و شیشه تشکیل میشه که معمولا در نمای ساختمان ها مورد استفاده قرار میگیره .
قیمت کرتن وال چطوری محاسبه میشه ؟
قیمت کرتن وال بستگی به مشخصات فنی پروفیل مورد استفاده ، مدول بندی ، نوع – سایز و ضخامت شیشه ها ، محل نصب و سایر موارد متغیر است که بهتر است جهت دریافت استعلام دقیق ، با کارشناسان شرکت تماس بگیرید .
محدودیت ارتفاع در سایز بندی مدول کرتن وال چگونه است ؟
سیستم های نمای کرتین وال محدودیت اجرایی آنچنانی در مدول بندی ندارند . موضوع مهمی که وجود دارد محدودیت های ساخت شیشه های اوور و جامبو سایز و همچنین استاندارد های مربوطه ، قیمت و هزینه تعمیر و نگهداری این نوع شیشه هاست . سازه های متفاوتی جهت اجرای نمای کرتین وال با ابعاد بزرگ وجود دارد که یکی از آنها نمای کرتین وال رینفرس است .
تفاوت کرتین وال با سایر انواع نماهای شیشه ای چیست ؟
میتوان گفت نمای کرتین وال یا همان لامل در بین تمامی انواع نمای شیشه ای ، دارای بیشترین مزیت و کمترین ایرادها و محدودیت هاست و این مزیتهای فراوان و عیوب بسیار کم ( در صورتیکه از متریال مناسب و اجرای صحیح استفاده شود ) راز همه گیر شدن استفاده از نمای کرتین وال در پروژه هاست .
کرتین وال گرانتره یا پنجره ترمال بریک ؟
با توجه به اینکه کاربرد و محل استفاده از این 2 متریال با هم متفاوته ، این سوال خیلی دقیق نیست . معمولا از نمای کرتین وال در موقعیت هایی استفاده میشه که میخوایم یک سطح گسترده ای ( یا ارتفاع بلند ) از نمای شیشه را در نمای ساختمان ایجاد کنیم که به دلیل محدودیت های درب و پنجره های ترمال بریک (مثلا از جهت استحکام ) نمیتوان از اونها استفاده کرد .
عملکرد نمای کرتین وال از جهت عایق بودن چطور است ؟
نمای کرتین وال با توجه به استفاده از لاستیک های ای پی دی ام از نظر اب بندی و هوا بندی و همچنین با توجه به استفاده از پلی آمید در قسمت دماغه لامل ، از جهت حرارتی و با توجه به استفاده از شیشه 2 و یا 3 جداره از جهت صوتی عایق بسیار مناسبی محسوب میشود .
ساختار نمای کرتین وال به چه صورت است ؟
نمای کرتین وال از ویژگیهایی چون عایق صوتی، حرارتی و رطوبتی برخوردار است که بهبود نور محیط داخلی ساختمان را فراهم میکند و میزان مصرف انرژی برق و گاز را کاهش میدهد. این نوع نماها به ساختمانهای بلند مرتبه امکان میدهد تا با ظاهر زیبایی خاصی به شکل شهری جلوه کنند.
به کارگیری سازههای سبک در این نوع نماها به کاهش بار کلی ساختمان کمک میکند و به همین دلیل، این سازهها از مقاومت خوبی در برابر زلزله برخوردار هستند. همچنین، نصب و اجرای این نمای کرتین وال نسبت به سایر نماهای ساختمانی، بسیار آسانتر است و با قیمتی نسبتاً ارزانتر و سریعتر نصب و مونتاژ میشوند.
نصب نمای کرتین وال به چه روش های انجام می شود؟
دو روش اصلی برای نصب نمای کرتین وال وجود دارد که به دو دستهی عمده تقسیم میشوند. نوع اول، روش بدون فریم (framless) است که بدون نمایان شدن خطوط ظاهری اجرا میشود. این روش فریملس به دو زیرمجموعه، یعنی فول فریم (full frame) و یو فریم (Ufram) تقسیم میشود.
در روش دوم که به نام فیس کپ (facecap) یا درپوش شناخته میشود، نمای کرتن وال نصب میشود. هر کدام از این روشها با توجه به ساختار و شرایط پروژه، توسط متخصصین معماری و مهندسان انتخاب میشوند.
بعد از انجام طراحی بهطور کامل از نظر فنی و زیبایی، اجرای نمای کرتین وال در محل صورت میگیرد. این کار توسط تیم کارشناسان شرکت ما و نصابان حرفهای انجام میشود.
انواع نمای کرتین وال
خصوصیات نمای کرتین وال چیست ؟
- استفاده از شیشه 2 یا 3 جداره امکانپذیر است.
- ایجاد سطح عایق دما امکانپذیر است.
- میتوان از درپوشهای مختلف استفاده کرد.
- اجرای سیستم به صورت کاملاً آلومینیومی ممکن است. قیمت کرتین وال
- در این نوع نما، هیچ محدودیتی در انتخاب رنگ وجود ندارد.
- استفاده از مقاطع و ابعاد مختلف، با توجه به نیازهای پروژه، امکانپذیر است.
دیدگاه (7)
تکین نما همواره آماده ارائه خدمات
سلام . فهیمی هستم . یه سوالی از خدممتون داشتم – ما یک پروژه ای توی شمال کشور – نمک ابرود – داریم که میخوایم در نمای ویلا از درب و پنجره های ترمال بریک و نمای شیشه ای کرتین وال استفاده کنیم . سوالم این بود که هزینه های درب و پنجره های ترمال برک و نمای کرتن وال به چه صورت محاسبه میشه ؟ و ایا شرکت شما در شمال کشور ( حوالی نمک ابرود ) پروژه ای اجرا کرده که ما بتونیم بازدید کنیم و تمام شده کار را ببینیم ؟
با سلام و عرض ادب . به طور کلی ، قیمت در و پنجره های ترمال بریک و نماهای کرتن وال به ایتم هایی از جمله ابعاد و اندازه ، مدول بندی ، نوع بازشو ، نوع یراق آلات و شیشه مورد نیاز پروژه و موارد دیگری ارتباط دارد لذا میتوانید با ارسال موارد درخواستی خود به همراه نقشه های نمای پروژه به شماره واتس اپ شرکت ، نسبت به اخذ استعلام بها اقدام نمایید . همچنین میتوانید با تماس با تلفن های شرکت ادرس پروژه های اجرا شده این شرکت در شمال کشور را از همکاران بخش فروش دریافت نمایید .
سلام وقت بخیر .
یه پروژه ای توی شهر کرمان داریم که حدود 270 متر مربع نمای شیشه ای کرتین وال لازم داریم شیشه ها را هم دوجداره و سکوریت که یک لایه دودی باشه .
در صورت امکان می خواستم یک استعلام قیمت ازتون بگیرم
سلام تست آب بندی نمای کرتین وال به چه شکل انجام می شه؟
با سلام شرکت ، کار تخصصی اجرای نمای مدرن را دارا هستیم
سلام تاسیسات مکانیکی و برقی در نمای کرتین وال ب چه صورتی اجرا میشه ؟